Blogolj!

Közel 50 millió forintért kelhet el Michael Jordan egykori sportcipője

2020.05.09.
Egészen elképesztő összegért találhat új gazdára New Yorkban a legendás kosárlabdázó, Michael Jordan használt sportcipője.

Harry és Meghan nonprofit médiavállalkozást indít Los Angelesben

2020.04.08.
Már egy ideje mentek a találgatások, hogy mihez kezd majd Harry brit herceg és felesége, Meghan Markle miután a királyi családból való kiválás következtében a le kellett mondaniuk a fő bevételi forrásuknak is számító Sussex Royal brandről. Itt a válasz: Archewell néven nonprofit szervezetet hoznak létre az Egyesült Államokban.

Betiltanák az ízesített e-cigarettákat az USA-ban

2020.03.03.
Pintér M. Lajos
Már csak a szenátus jóváhagyására van szükség – ez viszont valószínűleg nem lesz meg. Túl messzire ment volna a képviselőház? De miért is? És mi köze mindennek az afroamerikaikhoz?

Már New Yorkból is kitiltották a műanyag zacskókat

2020.03.02.
Vasárnaptól már Amerika egyik legmenőbb városában is életbe lépett az egyszer használatos műanyag zacskók tilalma. Erre pedig már csak azért is égető szükség volt, mert New Yorkban évente nagyjából 23 milliárd műanyag zacskó került forgalomba.

Szabad lesz a szex Virginiában?

2020.02.12.
Pintér M. Lajos
Egyelőre csak házasok között legális a nemi aktus, és 250 dollárra is büntethetik, akiről kiderül, hogy házasságon kívül, illetve nem házas emberrel szeretkezik.

Amerikában betiltják az ízesített e-cigarettákat

2020.01.03.
Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyelet (FDA) meghozta a szükséges lépéseket a halálos cigarettajárvány után: betiltja a fodormentás és gyümölcsös ízesítésű patronokkal használatos e-cigarettákat.

Az elektromos cigaretta jelentősen növeli a krónikus tüdőbetegségek kockázatát

2019.12.17.
Elkészült az Egyesült Államok első hosszú távú vizsgálata az e-cigaretta és a légzőszervi betegségek közötti kapcsolatról, melyet USA teljes lakosságának reprezentatív adatai alapján készítettek el. A kutatás megállapította, hogy az elektromos cigaretta jelentősen növeli a krónikus tüdőbetegségek, mint az asztma, a bronchitisz és a krónikus obstruktív tüdőbetegség kockázatát.

Meghódítanák a Holdat az amerikai űrhajósok

2019.03.27.
Pintér M. Lajos
Naná, hogy az USA küldené fel az első nőt is a Holdra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?