Blogolj!

Konyhai kisokost készített a NÉBIH a koronavírus idejére

2020.04.21.
Az élelmiszerkezelés higiéniájának fokozása csökkenti a koronavírus fertőződés kockázatát is, és sok tekintetben megkönnyíti életünket. Ezt szem előtt tartva a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a Magyar Táplálkozástudományi Társaság és a TÉT Platform kiadványt állított össze, mely segíti a vásárlókat a biztonságos konyhai higiéniai és élelmiszer biztonsági folyamatok kialakításában és betartásában.

Fogyj könnyen és gyorsan – mézzel!

2019.06.01.
Édes élvezetekkel is tehetünk egészségünkért, és formálhatjuk alakunkat. Mutatjuk, hogyan!

Bebizonyosodott, hogy a rossz táplálkozás több halálesetért felel, mint bármely más rizikófaktor

2019.04.06.
Egy, a The Lancet című brit tudományos lapban megjelent tanulmány szerint világviszonylatban a halálozás 20 százaléka a helytelen táplálkozásra vezethető vissza.

Ezeket a cikkeket olvastad már?