Blogolj!

Kobe Bryant özvegye komoly döntést hozott a családja érdekében

2020.06.15.
A rajongók számára szomorú, ám a saját családja érdekében nélkülözhetetlen lépéssel Vanessa Bryant a továbblépésüket szeretné elősegíteni.

Közel 50 millió forintért kelhet el Michael Jordan egykori sportcipője

2020.05.09.
Egészen elképesztő összegért találhat új gazdára New Yorkban a legendás kosárlabdázó, Michael Jordan használt sportcipője.

Először szólalt meg a tragédia óta Kobe Bryant özvegye

2020.01.30.
Megtörte hallgatását a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant felesége, aki a felfoghatatlan tragédiában férje mellett 13 éves lányát, Giannát is elvesztette. Az özvegy Instagramon mondott köszönetet mindazoknak, akik ezekben a tragikus napokban osztoznak a gyászán.
Címkék: gyász, Kobe Bryant, sport

A futónő, aki legyőzte a halált, majd visszatért a tett helyszínére

2019.10.30.
Dorogi László
Hillary Allen 2017-ben csúszott szakadékba egy hegyi futóversenyen Norvégiában. Az amerikai hobbisportoló 40-45 métert zuhant, tizenkét csontja eltört, a bokaszalagja elszakadt. Idén augusztusban legyőzte a kis híján gyilkos szakaszt.
Címkék: Norvégia, sport

Kiderítették, mi az emberi energiafelhasználás legvégső határa

2019.06.12.
Az emberi állóképesség kulcsa, az energiafelhasználás végső határát állapították meg amerikai kutatók egy 4828 kilométeres futás, a Tour de France kerékpárverseny és más rangos sportesemények elemzésével.

Igencsak jók vagyunk víz alatti rögbiben

2018.10.14.
Chopi
Gondoltad-e, hogy létezik olyan sportág, hogy víz alatti rögbi? Tudtad-e, hogy van világbajnoksága is? Na és azt gondolnád-e, hogy a magyar válogatott bronzérmes ebben a sportágban?
Címkék: sport

Ezeket a cikkeket olvastad már?