Blogolj!

Sajátkezűleg hosszabbította meg a szavatossági időt a trükkös kereskedő

2020.06.16.
Egy fővárosi, egyebek mellett élelmiszert is árusító üzlet ellenőrzése során számos, jogellenesen meghosszabbított minőségmegőrzési idejű, ezért hamisítottnak minősülő élelmiszert vontak ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei.
Címkék: élelmiszer, nébih

Figyelem: fulladásveszélyt okoz egy zselés édesség!

2020.06.11.
Pintér M. Lajos
Ha ilyet vásárolt, semmiképpen se egye meg!

Konyhai kisokost készített a NÉBIH a koronavírus idejére

2020.04.21.
Az élelmiszerkezelés higiéniájának fokozása csökkenti a koronavírus fertőződés kockázatát is, és sok tekintetben megkönnyíti életünket. Ezt szem előtt tartva a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, a Magyar Táplálkozástudományi Társaság és a TÉT Platform kiadványt állított össze, mely segíti a vásárlókat a biztonságos konyhai higiéniai és élelmiszer biztonsági folyamatok kialakításában és betartásában.

Undorító! - csótány, penész és egér a budapesti pizzériában - videó

2020.01.21.
Azonnali hatállyal felfügesztett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei egy budapesti, pizzakészítést és házhozszállítást végző egység tevékenységét január közepén. Az intézkedésre a helyszínen tapasztalt, élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő hiányosságok, így különösen a csótányok és egér jelenléte miatt került sor.
Címkék: csótány, nébih

Ezeket a cikkeket olvastad már?