Blogolj!

Egy Facebook-poszt miatt tört ki tömegverekedés Indiában

2020.08.15.
Három ember meghalt, mert tömegverekedés tört ki rendőrök és tiltakozók között a dél-indiai Bengaluruban egy Facebook-bejegyzés miatt kedd este, ami a felháborodott tiltakozók szerint sértette Mohamed prófétát.

Halálos is lehet a legújabb internetes kihívás

2020.02.26.
Sok őrült kihívással szórakoztatták magukat az interneten a fiatalok, a mosógépkapszula lenyelésétől kezdve az ételfesték elfogyasztásáig. De a mostani még az eddigieknél is veszélyesebb nem beszélve arról, hogy ezzel nem magunknak, hanem másoknak ártunk.

Újabb netes őrület: Dolly Parton challenge

2020.01.26.
Az aktív közösségi média használók az utóbbi napokban egyre többet találkozhattak egy fotómontázzsal, mely általában négy képből áll és a képeken egy-egy közösségi média felület neve található. De mi ez a legújabb őrület és honnan indult?

Elege lett az ételfotózásból az Egyesült Királyság legmenőbb séfjének

2020.01.18.
Heston Blumenthal elmondta, képtelen elviselni, hogy az emberek fotózzák, majd szerkesztik a fotóikat és az ételük közben veszít a minőségéből. Ezért azon gondolkodik, hogy megtiltja éttermében a fényképezést.

Nem árt jobban odafigyelni, hogy mennyit használjuk a közösségi médiát

2018.11.13.
Egy, a Journal of Social and Clinical Psychology című folyóiratban közölt tanulmány szerint a különböző közösségi platformokon töltött idő növelheti a depresszió és a magányosság érzését az emberben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?