Blogolj!

Gáspár Laci is koronavírusos lett, nem lesz jelen az Álarcos énekes következő forgatásain

2020.09.04.
Az egykori megasztáros nem lehet jelen az Álarcos énekes második évadának következő felvételein, valamint koncertet sem vállal, miután kiderült, hogy a COVID-szűrése során pozitív lett a tesztje.

A járvány miatt lezárt Vuhanról készített filmet Aj Vej-Vej

2020.08.23.
A világhírű kínai művész dokumentumfilmje máris elkészült a posztapokaliptikus hangulatot idéző, teljesen lezárt Vuhanról.
Címkék: film, koronavírus, videó

Lovaggá ütötték Tom Moore-t, a jótékonykodó veteránt

2020.07.17.
Ragnar Volarus
II. Erzsébet lovaggá ütötte Tom Moore-t, azt a II. világháborús veteránt, aki 100. születésnapja alkalmából a kertjében fel-alá sétálva 33 millió font adományt gyűjtött össze a brit egészségügy számára.

A koronavírusból felépült Károly herceg újra munkába állt

2020.07.03.
Ahogy arról mi is beszámoltunk még márciusban a brit trónörökös, Károly herceg is elkapta a koronavírust, most pedig több hónapnyi kényszerpihenő után ismét munkába állt.

Japánban tilos sikítani a hullámvasúton

2020.05.31.
Ragnar Volarus
Nem fogják elhinni, de a koronavírus miatt. A CNN számolt be róla, hogy hamarosan újra nyitnak a vidámparkok Japánban, de apróbb változtatásokat eszközöltek a házirendekben.
Címkék: Japán, koronavírus

Kalapács alá kerül Jennifer Aniston ikonikus aktfotója

2020.05.25.
Jennifer Anistont senkinek sem kell bemutatni, hiszen a Jóbarátoknak köszönhetően igazi világsztár lett. A színésznő mellett talán a 25 évvel ezelőtt készült ikonikus aktfotóját sem kell bemutatni, amit most bárki hazavihet. Na persze csak akkor, ha van rá elég pénze.

Idén elmarad az ünneplés a Stonehenge-nél: csak online lehet majd követni a nyári napfordulót

2020.05.13.
A koronavírus-járvány kiváltotta korlátozások miatt már számtalan esemény maradt el, vagy került át az online térbe világszerte, utóbbi sorsra jutott a nyári napforduló "ünneplése" is a Stonehenge-nél.

Piálással ünnepeltek a párizsi fiatalok, de nagyon ráfáztak

2020.05.12.
Pintér M. Lajos
Kiszabadultak a karanténból, és azonnal összeverődtek dorbézolni: a hatóságok máris megtiltották a rakparti alkoholfogyasztást.

Koronavírus-fertőzésben meghalt Roy Horn világhírű amerikai tigrisidomár és bűvész

2020.05.09.
Belehalt a koronavírus-fertőzés okozta szövődményekbe Roy Horn világhírű amerikai bűvész és idomár, a fehér tigrisekkel dolgozó Siegfried & Roy legendás bűvészpáros fiatalabb tagja.

Híztak a franciák a karantén alatt

2020.05.06.
A franciák többsége, mintegy 57 százalékuk átlagosan 2,5 kilót szedett fel a koronavírus-járvány miatt kihirdetett általános karantén március 17-i kezdete óta - derül ki az Ifop-közvélemény-kutatóintézet felmérésből, amelyet a Darwin Nutrition internetes oldal tett közzé szerdán.

Ezeket a cikkeket olvastad már?