Blogolj!

Vilmos herceg válaszolt a miskolci gyerekek karácsonyi üdvözletére

2020.01.29.
Az Avastetői Általános Iskola Széchenyi István tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjai karácsonykor - az angolóra keretében - karácsonyi üdvözlőlapot küldtek Vilmos hercegnek. Nem kis meglepetésükre, a herceg személyesen válaszolt a levélre.

Mi köze van Bölényfalunak a NASA-hoz?

2019.12.26.
Elsőre persze nem sok, de most az Egyesült Államok Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatala a kis faluról készült képet választotta ki a nap fotójának karácsonykor – írja a Paraméter.sk.

Vicces, különleges irodai karácsonyfák

2019.12.24.
Karácsony alkalmából sok munkahelyen állítanak karácsonyfát, de, mivel a karácsonyi szünet alatt kevesen dolgozak, sok helyen nem vásárolnak fenyőfát, hanem valamilyen érdekes, meghökkentő ötlettel állnak elő. Nézzük ebben az évben kik voltak a legkreatívabbak.

Ki nem találná, mit eszik a Gyurcsány házaspár karácsonykor

Gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy bizony a politikusok is emberek. Mint bárki másnak, nekik is megvannak a jól bevált karácsonyi receptjeik, praktikáik.
Címkék: étel, karácsony

6+1 karácsonyi gasztroszokás a nagyvilágból

2019.12.22.
Már csak pár nap és itt a karácsony, amit nemcsak az ajándékok körüli sürgés-forgás, hanem bizony a konyhában való sütés-főzés is megelőz. Bár természetesen itthon sincs két egyforma karácsony, azért tudjuk, hogy általában mi kerül az asztalra. Viszont mi a helyzet más országokkal? Nézzünk csak körül!

Eldobod az agyad, itt az Erős Pistás szaloncukor

2019.11.30.
Dorogi László
Mi, magyarok nagyon szeretjük a csípős ételeket. Mi, magyarok nagyon szeretjük a hasunkat. De vajon mi, magyarok szeretjük a csípős édességeket is?
Címkék: karácsony

Így teheted biztonságossá gyermeked karácsonyát!

2018.12.23.
Az ünnep meghitt és gyönyörű, de akár veszélyes is lehet. Akadnak kellékek és eszközök, melyek kapcsán nem árt az óvatosság, különösen, ha gyermekekkel karácsonyozunk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?