Blogolj!

Meghalt Nelson Mandela lánya

2020.07.13.
59 éves korában elhunyt Zindzi Mandela, a dél-afrikai faji megkülönböztetés ellenes harcoló vezetők, Nelson Mandela és Winnie Madikizela-Mandela lánya.

Meghalt Elvis Presley 27 éves unokája

2020.07.13.
27 éves korában meghalt Danny Keough és Lisa Marie Presley fia, Benjamin Keough. Benjamin nővére a modell-színésznő Riley Keough.
Címkék: gyász, zene

Kobe Bryant özvegye komoly döntést hozott a családja érdekében

2020.06.15.
A rajongók számára szomorú, ám a saját családja érdekében nélkülözhetetlen lépéssel Vanessa Bryant a továbblépésüket szeretné elősegíteni.

Meghalt Christo, a világhírű csomagolóművész

2020.06.01.
84 éves korában elhunyt Christo Vladimirov Javacheff, az a Christo művésznéven tevékenykedő bolgár származású tér- és tájművész, performer, szobrász, aki a Christo és Jeanne-Claude alkotópáros másik felét alkotta.

Koronavírus-fertőzésben meghalt Roy Horn világhírű amerikai tigrisidomár és bűvész

2020.05.09.
Belehalt a koronavírus-fertőzés okozta szövődményekbe Roy Horn világhírű amerikai bűvész és idomár, a fehér tigrisekkel dolgozó Siegfried & Roy legendás bűvészpáros fiatalabb tagja.

Meghalt a világ legidősebb férfija

2020.02.25.
Meghalt 112 évesen a japán Vatanabe Csitecu, aki még február közepén megkapta a Guinness-rekordok igazolását arról, hogy ő a legöregebb férfi a világon.
Címkék: gyász, Japán

Először szólalt meg a tragédia óta Kobe Bryant özvegye

2020.01.30.
Megtörte hallgatását a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant felesége, aki a felfoghatatlan tragédiában férje mellett 13 éves lányát, Giannát is elvesztette. Az özvegy Instagramon mondott köszönetet mindazoknak, akik ezekben a tragikus napokban osztoznak a gyászán.
Címkék: gyász, Kobe Bryant, sport

Meghalt Céline Dion édesanyja

2020.01.18.
Az énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt rajongóival, miszerint 92 éves korában elhunyt édesanyja, Thérèse Tanguay Dion.
Címkék: Céline Dion, gyász, zene

Ez beteg: hasissütivel ütötték ki a gyászolókat

2019.10.30.
Pintér M. Lajos
A kínos incidens még augusztusban történt, de a hatóságok nem akarták nyilvánosságra hozni a hírt, míg a bulvársajtó ki nem szivárogtatta.

Elhunyt a világ legidősebb apácája

2018.11.23.
Száztíz éves korában Krakkóban elhunyt a világ legidősebb apácája, aki segített zsidók mentésében a vészkorszak idején - derült ki a krakkói főegyházmegye közléséből.
Címkék: apáca, gyász

Ezeket a cikkeket olvastad már?