Blogolj!

99 éves lett Fülöp herceg

2020.06.10.
Az uralkodói lét elég stresszes lehet tele formaságokkal, kötelezettséggel, felelősséggel úgy, hogy a fél világ figyeli minden mozdulatodat, és persze a családi balhékról is mindenki tud. Legalábbis a brit királyi család esetében mint tudjuk, így van, ennek ellenére a királynő és férje is igen jól viselik a nehéz helyzeteket, még úgyis, hogy bőven 90 felett járnak, Fülöp herceg például most lett 99 éves.

Kalapács alá kerül Jennifer Aniston ikonikus aktfotója

2020.05.25.
Jennifer Anistont senkinek sem kell bemutatni, hiszen a Jóbarátoknak köszönhetően igazi világsztár lett. A színésznő mellett talán a 25 évvel ezelőtt készült ikonikus aktfotóját sem kell bemutatni, amit most bárki hazavihet. Na persze csak akkor, ha van rá elég pénze.

Elege lett az ételfotózásból az Egyesült Királyság legmenőbb séfjének

2020.01.18.
Heston Blumenthal elmondta, képtelen elviselni, hogy az emberek fotózzák, majd szerkesztik a fotóikat és az ételük közben veszít a minőségéből. Ezért azon gondolkodik, hogy megtiltja éttermében a fényképezést.

Mi köze van Bölényfalunak a NASA-hoz?

2019.12.26.
Elsőre persze nem sok, de most az Egyesült Államok Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatala a kis faluról készült képet választotta ki a nap fotójának karácsonykor – írja a Paraméter.sk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?