Blogolj!

Károly herceg már ki is került a karanténból

2020.03.31.
Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, koronavírussal diagnosztizált a 71 éves Károly walesi herceg, brit trónörököst, aki szerencsére jól van, olyannyira, hogy már a karanténból is kikerült.

Károly herceg is koronavírusos

2020.03.25.
A brit trónörökösnek is pozitív lett a koronavírus-tesztje. Károly hercegnek enyhe tünetei vannak, jelenleg karanténban van.

Befejezte hivatalos tevékenységét a brit királyi család képviseletében Harry és Meghan

2020.03.09.
A mai nappal végleg megszabadult a brit királyi család képviseleti terheitől Harry herceg és felesége, Meghan hercegné, miután az utolsó hivatalos programjukat is letudták.

Harry hercegéket a védjegyüktől is megfosztotta a királynő

2020.02.22.
A függetlenedő királyi pár már egy ideje Kanadában él, amit a királynő nehéz szívvel ugyan, de elfogadott, ám ennek nyilvánvalóan következményei lettek és most itt egy újabb.

Itt az újabb királyi esküvő

2020.02.09.
Májusban fogad örök hűséget egymásnak az Epstein botrányba keveredett, András yorki herceg elsőszülött lánya, Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi ingatlanmágnás.

Többezer kanadai tiltakozik Harry és Meghan védelmének fizetése ellen

2020.01.25.
Alig telt el egy kis idő, amióta a hercegi pár Kanadában tartózkodik, máris többezren írták alá azt a petíciót, miszerint Harry és Meghan saját maguknak fizessék a védelmet, ne az adófizetőknek kelljen.

Harry herceg megérkezett Kanadába

2020.01.21.
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a brit királyi család két tagja, Harry herceg és Meghan hercegnő január 8-án bejelentette, hogy nem kívánnak többet eleget tenni a királyi család kötelezettségeinek. A bejelentés után II. Erzsébet királynő magas szintű találkozót hívott össze, melyen beleegyeztek a pár döntésébe. 

Ebből élhet meg Harry herceg és felesége, ha lemondanak a királyi apanázsról

2020.01.13.
Bombaként robbant a hír, miszerint Harry herceg és Meghan hercegnő függetlenedni akar a brit királyi családtól, az angolokat sokkóló döntés után II. Erzsébet királyné még egy családi csúcstalálkozót is összehívott, hogy megvitassák a helyzetet. Már csak az a kérdés, hogy miből fog megélni Harry és Meghan, ha ténylegesen szakít a királyi pompával?

Harry hercegék háttérbe vonulnak

2020.01.09.
Sussex hercege és Meghan hercegnő bejelentette, hogy "progresszív, új szerepkörre" törekszenek ezek után.

Kórházban kezelik Fülöp herceget

2019.12.20.
Elővigyázatosságból kórházban kezelik Fülöp edinburghi herceget, II. Erzsébet királynő férjét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?