Blogolj!

A koronavírusból felépült Károly herceg újra munkába állt

2020.07.03.
Ahogy arról mi is beszámoltunk még márciusban a brit trónörökös, Károly herceg is elkapta a koronavírust, most pedig több hónapnyi kényszerpihenő után ismét munkába állt.

99 éves lett Fülöp herceg

2020.06.10.
Az uralkodói lét elég stresszes lehet tele formaságokkal, kötelezettséggel, felelősséggel úgy, hogy a fél világ figyeli minden mozdulatodat, és persze a családi balhékról is mindenki tud. Legalábbis a brit királyi család esetében mint tudjuk, így van, ennek ellenére a királynő és férje is igen jól viselik a nehéz helyzeteket, még úgyis, hogy bőven 90 felett járnak, Fülöp herceg például most lett 99 éves.

Harry és Meghan többé nem kérnek a brit bulvársajtóból

2020.04.20.
Amióta Harry-ék bejelentették, hogy szakítanak a brit királyi házzal, nincs megállás: először Kanadába költöztek, majd Kaliforniába, hivatalos teendőiket hátra hagyták, most pedig már a brit bulvárral is megszakítják a kapcsolatot.

Károly herceg már ki is került a karanténból

2020.03.31.
Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, koronavírussal diagnosztizált a 71 éves Károly walesi herceg, brit trónörököst, aki szerencsére jól van, olyannyira, hogy már a karanténból is kikerült.

Károly herceg is koronavírusos

2020.03.25.
A brit trónörökösnek is pozitív lett a koronavírus-tesztje. Károly hercegnek enyhe tünetei vannak, jelenleg karanténban van.

Befejezte hivatalos tevékenységét a brit királyi család képviseletében Harry és Meghan

2020.03.09.
A mai nappal végleg megszabadult a brit királyi család képviseleti terheitől Harry herceg és felesége, Meghan hercegné, miután az utolsó hivatalos programjukat is letudták.

Harry hercegéket a védjegyüktől is megfosztotta a királynő

2020.02.22.
A függetlenedő királyi pár már egy ideje Kanadában él, amit a királynő nehéz szívvel ugyan, de elfogadott, ám ennek nyilvánvalóan következményei lettek és most itt egy újabb.

Itt az újabb királyi esküvő

2020.02.09.
Májusban fogad örök hűséget egymásnak az Epstein botrányba keveredett, András yorki herceg elsőszülött lánya, Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi ingatlanmágnás.

Többezer kanadai tiltakozik Harry és Meghan védelmének fizetése ellen

2020.01.25.
Alig telt el egy kis idő, amióta a hercegi pár Kanadában tartózkodik, máris többezren írták alá azt a petíciót, miszerint Harry és Meghan saját maguknak fizessék a védelmet, ne az adófizetőknek kelljen.

Harry herceg megérkezett Kanadába

2020.01.21.
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a brit királyi család két tagja, Harry herceg és Meghan hercegnő január 8-án bejelentette, hogy nem kívánnak többet eleget tenni a királyi család kötelezettségeinek. A bejelentés után II. Erzsébet királynő magas szintű találkozót hívott össze, melyen beleegyeztek a pár döntésébe. 
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?