Senki nem találta el azt a bizonyos öt számot
Az ötös lottó nyerőszámai: 8 (nyolc), 23 (huszonhárom), 72 (hetvenkettő), 80 (nyolcvan), 90 (kilencven). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 82 darab, nyereményük egyenként 615 445 forint; 3 találatos szelvény 2765 darab, nyereményük egyenként 19 840 forint; 2 találatos szelvény 76 280 darab, nyereményük egyenként 1870 forint. Joker: 002578.
Blogolj!

Vilmos herceg válaszolt a miskolci gyerekek karácsonyi üdvözletére

2020.01.29.
Az Avastetői Általános Iskola Széchenyi István tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjai karácsonykor - az angolóra keretében - karácsonyi üdvözlőlapot küldtek Vilmos hercegnek. Nem kis meglepetésükre, a herceg személyesen válaszolt a levélre.

Emlékérméket adtak ki a Queen együttes tiszteletére Nagy-Britanniában

2020.01.20.
Igazán különleges relikviával készült a Királyi Pénzverde a Queen együttes rajongóinak, ugyanis emlékérméket bocsátott ki a legendás együttes tiszteletére.
Címkék: anglia, pénz, Queen, zene

Megxit, avagy keresd a nőt!

2020.01.14.
Tegnap több órán keresztül beszélgettek egymással a királyi család tagjai, az angol sajtó pedig a mozaikokból igyekszik összerakni, hogy ki, mikor, kivel és miről beszélgetett. Egy biztos: a királynő áldását adta a fiatal pár függetlenedési törekvéseire. De hogy ezt kedvenc unokája vagy az utóbbi hónapok udvart érő botrányainak lecsillapítása miatt tette, azt nem tudhatjuk biztosan.
Címkék: anglia

Megxit csúcstalálkozó után: Harryék távoznak

2020.01.13.
Harry herceg és Meghan Markle elutasították a királynő azon kívánságát, hogy teljes munkaidőben maradjanak a királyi családban. A fiatal pár azt nyilatkozta, hogy új életükben nem akarnak támaszkodni állami forrásokra.

Nem vacsorázhatott egy kanadai étteremben Harry herceg karácsonykor

2019.12.29.
Harry herceg és felesége, Meghan karácsonykor szeretett volna egy romantikus vacsorát elkölteni, de az étterem tulajdonosa nem engedte, hogy asztalt foglaljanak.

Külföldi rabok gyártották a karácsonyi levelezőlapokat a Tesconak Kínában

2019.12.22.
Azonnal leállítatta a Tesco a karácsonyi lapok gyártását miután Angliában egy 8 éves kislány kézzel írt üzenetet talált az egyik képeslapban. A brit kiskereskedelmi üzletlánc tiltja beszállítóinak rabmunka igénybevételét.
Címkék: anglia, börtön, Kína

Újabb világraszóló esküvő készül

2017.11.28.
Ismét egy álommal lettek szegényebbek az eladósorban lévő lányok milliói világszerte. Úgy tűnik, elkelt a földkerekség egyik legjobb partijának számító angol herceg. A hoppon maradt hölgyek számára sovány vigasz, hogy a szíve választottjából királynő valószínűleg soha nem lesz, hiszen Harry már a hatodik helyre csúszott vissza a trónöröklési rangsorban…

Ezeket a cikkeket olvastad már?