Blogolj!

Tudtad-e, hogy a brit haditengerészet kitüntetett egy macskát?

2018.08.11.
Ragnar Volarus
Simon egyszerű kóbor macskaként kezdte, majd nemzeti hőssé vált. És ez nem egy Monty Python történet, hanem a valóság.
Címkék: Tudtad-e?

Ki nem találnád, mennyi pénzt költöttek kávéra!

2018.08.10.
Vannak a kávéfogyasztók, a kávészakértők és az igazi kávéőrültek. Utóbbiak hihetetlen összegeket képesek kiadni akár csak pár grammért.

Sikerült megfejteni a macskák rejtélyét?

2018.08.10.
A kutyákon kívül a legnépszerűbb háziállat kétségkívül a macska. A kutyások és a macskások között már régóta megy a „harc”, de ha belegondolunk, igen keveset tudunk a sokszor kimért, rejtélyes cicákról.

Van, ahol nem szórakoznak a rendőrök, ha kuytákról van szó

2018.08.09.
A szlovén rendőrség elvette a kutyákat attól a svájci turistától, aki hetek óta azzal borzolja a kedélyeket Koperben, hogy az autójában hagyja állatait a nagy hőségben.

Áriával büntette a szomszédokat – letartóztatták

2018.08.09.
Tizenhat éven át kellett ugyanazt az operaáriát hallgatniuk egy utca lakóinak a szlovákiai Párkányban, egy nő ugyanis egész nap azt bömböltette, hogy így álljon bosszút szomszédjain azok hangosan ugató kutyája miatt. Csak a rendőrség közbeavatkozása vetett véget a zenének.

Hátborzongató szelfi: valóban kísértet fotózott egy kislány?

2018.08.08.
Manapság szinte már minden napra jut egy felhőben megbújó Szűz Mária vagy UFO riasztás, de azért a "legfelkapottabbak" még mindig a szellemek megörökítése. Ide sorolható az a 13 éves kislány szelfije is, ami akár még a Démonok között következő részébe is beillene. 

12 perc féktelen tiniszex (videó)

2018.08.07.
Tudtad-e? Nincs határ, nincs kontroll, nincs logika: csak eszméletvesztéses, öntudatlan, bódult dugás piafürdőben és füstfelhőben.

Átlagon felüli az intelligenciád? Most megtudhatod!

2018.08.07.
Mindenkinek van egyfajta elképzelése arról, hogy milyen egy intelligens ember. Ilyenkor csupa pozitív jelzőkkel illetjük az adott személyt, de a tudomány bizony nem teljesen erre a megállapításra jutott, amikor az átlagon felüli intelligenciával rendelkező személyeket vizsgálta.

Késik a menstruációd? A 5 leggyakoribb ok a terhességen kívül

2018.08.06.
Ha éppen nem terveztek kisbababát, nem kell rögötön kétségbe esni, ugyanis számos oka lehet még annak, hogy kimarad a menstruációd. Hogy megtaláld a lehetséges okokat, érdemes utána járni a dolognak.

Palvin Barbara meztelenre vetkőzött

2018.08.06.
A modell csupasz testétől nektek is leesik az állatok.

Ezeket a cikkeket olvastad már?