Blogolj!

Betörtek Tamara Ecclestone-hoz, 20 milliárdnyi ékszert vittek el

2019.12.16.
Az sejthető, hogy a száguldó cirkusz és a modellkedés igen jól hoz a konyhára, de lehet, hogy még a betörők sem gondolták volna, hogy a Forma-1 vezér lányának csak az ékszerei 20 milliárd forintot érnek.

Minikönyvtárak lesznek a norvég telefonfülkékből

2019.12.15.
Azzal a jópofa ötlettel álltak elő Norvégiában, hogy olvasófülkékké, apró könyvtárakká alakítják az idejétmúlt telefonfülkéket.

Ilyen könnyű vizet találni a Marson

2019.12.14.
Pár éve még elképzelhetetlennek tűnt ezt a kijelentés, miszerint nemhogy víz van a Marson, hanem igen könnyű is fellelni. Elég csak pár centit ásni hozzá.

Víz nélkül maradt egy ausztrál iskola a Coca-Cola miatt

2019.12.12.
Egészen döbbenetes és szomorú sztorit hozott le a Guardian, ami azt írja, hogy egy ausztrál iskolában egész egyszerűen kiszáradt egy kút, mert a Coca-Cola helyi gyára kitermelte az ivóvizet.

Drogozó Mikulásos csúnyapulcsin akadtak ki a vásárlók

2019.12.10.
A karácsonyi csúnyapulcsis őrület évek óta jó kis poén, de most sokan gondolták azt, hogy a Walmart kicsit túltolta a dolgot.
Címkék: színes világ

Piros zsigulival vág neki a Budapest-Bamako Rallynak a plébános

2019.12.10.
A legendás Dakar Rally egyetlen szellemi örököst hagyott maga után, a Budapest-Bamako Rallyt. A versenyen évről évre sok honfitársunk próbál szerencsét, de az idei versenynek lesz egy kuriózuma. A rally mintegy 8300 kilométeres távjára benevezett a somogyhárságyi plébános, Molnár Attila atya és a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) végzett közgazdász barátja, Fáth Gergely. Autójuk egy piros Zsiguli lesz, ami Gergely nagypapájáé.

Ötszáz kilogramm mézet adományoztak Böjte Csaba árváinak

2019.12.10.
A "Legyen minden nap, mézes nap" kampányának keretén belül a méhészek négyszáz az Agrármarketing Centrum száz kilogramm mézet küldött Erdélybe.
Címkék: méz

Könyvet lopott a nagykövet - hazarendelték

2019.12.10.
Piti bűnözőket megszégyenítő módon bukott le Mexikó argentínai nagykövete. Pedig az öreg, csak egy Casanova életéről szóló könyvet szeretett volna magáénak tudni.

Kitört egy vulkán Új-Zélandon - videó

2019.12.09.
Hiába figyelmeztetett a hatóság, hogy veszélyes a vulkán közelében tartózkodni mégis közel százan keresték fel a környékét. A legfrisebb hírek szerint eddig öt áldozata van a kitörésnek.

Joaquin Phoenix lett az év embere az állatvédők körében

2019.12.08.
A világ legnagyobb állatvédelmi szervezete, az PETA minden évben megválasztja az év emberét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?