Blogolj!

34 évesen öngyilkos lett Bollywood egyik legnagyobb filmcsillaga

2020.06.14.
Bollywood egyik legnagyobb sztárját, Sushant Singh Rajputot vasárnap holtan találták saját lakásában Mumbaiban. A rendőrség beszámolója szerint a színész öngyilkos lett.

Rekordmeleg volt a világon idén májusban

2020.06.14.
Annak ellenére, hogy mi Magyarországon nem nagyon érzékeltük, a legfrissebb adatok szerin mégis rekordmagas volt a világ átlaghőmérséklete idén májusban.

Nem maradt el II. Erzsébet tiszteletbeli születésnapi bulija

2020.06.13.
Ragnar Volarus
Persze a királynő esetében talán kicsit illetlen bulit emlegetni, de a Trooping the Colour nevű brit parádét a tiszteletére rendezik.
Címkék: II. Erzsébet

Figyelem: fulladásveszélyt okoz egy zselés édesség!

2020.06.11.
Pintér M. Lajos
Ha ilyet vásárolt, semmiképpen se egye meg!

99 éves lett Fülöp herceg

2020.06.10.
Az uralkodói lét elég stresszes lehet tele formaságokkal, kötelezettséggel, felelősséggel úgy, hogy a fél világ figyeli minden mozdulatodat, és persze a családi balhékról is mindenki tud. Legalábbis a brit királyi család esetében mint tudjuk, így van, ennek ellenére a királynő és férje is igen jól viselik a nehéz helyzeteket, még úgyis, hogy bőven 90 felett járnak, Fülöp herceg például most lett 99 éves.

Lezárták Svédországban a Palme-gyilkosság nyomozását

2020.06.10.
Ragnar Volarus
Lezárták Svédországban szerdán az Olof Palme egykori miniszterelnök meggyilkolása ügyében folytatott nyomozást, mert a fő gyanúsított, Stig Engstrom húsz évvel ezelőtt meghalt.

Jennifer Aniston 1 millió dollárral támogatja a rasszizmus elleni küzdelmet

2020.06.08.
A világhírű színésznő bár a napok óta tartó tüntetéseken nem vett részt, óriási összeggel támogatta a rasszizmus elleni küzdelmet.

Hat nap után sikerült kimenteni egy kútba zuhant férfit

2020.06.08.
Ha Balira gondol az ember, akkor az egzotikus helyek, a tengerpart és a kellemes kikapcsolódás jut az eszébe. Jacob Robertsnek most már biztos, hogy élete legszörnyűbb hat napja ugrik be.

Cápatámadásban életét vesztette egy 60 éves szörfös

2020.06.07.
A hatóságok beszámolója szerint a 60 éves férfit a Sydneytől 800 kilométerre északra található Kingscliff település partjainál érte a támadás.

Az Omega billentyűsénél nem várt módon derült ki, hogy komoly egészségügyi problémái vannak

2020.06.06.
Az élet egy faramuci dolog, és amíg a világon tombol a koronavírus-járvány, addig valakinek pont ez megmentheti az életét.

Ezeket a cikkeket olvastad már?