Blogolj!

Meghalt Céline Dion édesanyja

2020.01.18.
Az énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt rajongóival, miszerint 92 éves korában elhunyt édesanyja, Thérèse Tanguay Dion.
Címkék: Céline Dion, gyász, zene

Elege lett az ételfotózásból az Egyesült Királyság legmenőbb séfjének

2020.01.18.
Heston Blumenthal elmondta, képtelen elviselni, hogy az emberek fotózzák, majd szerkesztik a fotóikat és az ételük közben veszít a minőségéből. Ezért azon gondolkodik, hogy megtiltja éttermében a fényképezést.

Elvettek egy Michelin-csillagot a legendás Bocuse étteremtől

2020.01.17.
A L'Auberge du Pont de Collonges 1965 óta mindig háromcsillagos értékelést kapott, de a 2020-as kiadványban már csak két csillag szerepel majd az étterem neve mellett.

Összefüggés van az amazónai erdőirtás és a malária terjedése között

2020.01.15.
Amerikai tudósok új kutatása szerint közvetlen összefüggés mutatható ki az amazóniai erdőirtás és a szúnyogok terjesztette malária között. A szakemberek felmérése alapján elmondható, hogy ahol sok erdőt irtottak ki, nagyobb volt a fertőzések száma.

Meghan hercegné tényleg Kanadában van már

2020.01.15.
Ragnar Volarus
A bejelentés óta először készült fotó Meghan hercegnéről. Amíg férje otthon a családtól való elszakadást intézi, felesége Kanadában múlatja az időt.

10 milliárdot nyert a lottón - ennyit árult el magáról

2020.01.15.
Tavaly, november 22-én vitték el Magyarország minden idők legnagyobb lottónyereményét. A szerencsés nyertes, aki 10 milliárd forintot nyert az Eurojackpoton, már jelentkezett is a nyereményéért és néhány dolgot el is árult magáról.
Címkék: lottó

Több turistát is kiutasítottak Peruból, miután megrongálták a Machu Picchut

2020.01.15.
Öt turista úgy gondolta, hogy jó poén megrongálni a világörökség részét képező romvárost, meg is lett a büntetésük: egyből kiutasították őket Peruból, egyikük ellen pedig még büntető eljárás is indult.

Megxit, avagy keresd a nőt!

2020.01.14.
Tegnap több órán keresztül beszélgettek egymással a királyi család tagjai, az angol sajtó pedig a mozaikokból igyekszik összerakni, hogy ki, mikor, kivel és miről beszélgetett. Egy biztos: a királynő áldását adta a fiatal pár függetlenedési törekvéseire. De hogy ezt kedvenc unokája vagy az utóbbi hónapok udvart érő botrányainak lecsillapítása miatt tette, azt nem tudhatjuk biztosan.
Címkék: anglia

A legnagyobb jedinek nem menő a Facebook

2020.01.14.
Luke Skywalker, azaz Mark Hamill törölte magát a Facebookról, mert nagyon nem ért egyet az ott folyó politikai hazugságok megállításának módjával. Pontosabban azok teljes hiányával.

Megxit csúcstalálkozó után: Harryék távoznak

2020.01.13.
Harry herceg és Meghan Markle elutasították a királynő azon kívánságát, hogy teljes munkaidőben maradjanak a királyi családban. A fiatal pár azt nyilatkozta, hogy új életükben nem akarnak támaszkodni állami forrásokra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?