Blogolj!

Szexuális zaklatás – mindennek Bill Clinton az oka!

2017.11.16.
Tanfolyam indul a szexuális zaklatások ellen! Hol máshol, mint Washingtonban, az amerikai képviselőházban. De nem a képviselőknek, hanem a dolgozóknak. Pedig jelenleg két törvényhozó ellen is vizsgálat folyik ilyen ügyben. A zaklatásokkal szemben Bill Clinton nőügyei miatt voltak eddig ilyen elnézőek. Pedig az elmúlt években már 15 millió dollárt kellett kifizetni zaklatások miatti kártérítésekre a Kongresszusban.

Emlékmű lett a templom, ahol 26 embert lőttek agyon

2017.11.16.
Emlékmű lesz a texasi Sutherland Springsben az a baptista templom, ahol november 5-én egy ámokfutó tömegmészárlást követett el. A templomot ugyanis - a lelkész korábbi ígérete ellenére - mégsem bontják le.

A mai napi csodája: egy kislány túlélte a légikatasztrófát

2017.11.15.
A balesetben hat ember életét vesztette, egy hároméves kislány azonban a csodával határos módon, életben maradt.

Szenzációs lelet: 8 ezer éves bor

2017.11.14.
Köztudott, hogy már az ókori görögök is szerették a finom borokat. Azt már sokkal kevesebben tudják, hogy már a görögök előtt is ismerte és szerette az emberiség az isteni nedűt. Mi több, egy mostani szenzációs lelet szerint immáron legalább 8 ezer éve isszuk a szőlő levét. Igaz, így sem ez a legrégebbi alkoholos lelet, mert Kínában egy 9 ezer éves erjesztett ital nyomait találták meg korábban.

Döbbenet: már a gyönyörű énekesnőt is szexuális zaklatással vádolják

2017.11.09.
Neglizsében fogadta "áldozatát", és szexuális ajánlatot tett neki. Sőt, szándékosan a szeme láttára erotikus mozdulatokat végzett.

Újabb döbbenetes rejtély a Kennedy-gyilkosság körül

2017.10.30.
Ha igaz az a hivatalos álláspont, hogy a gyilkos magányos elkövető volt, akkor percekkel a merénylet előtt ki és miért értesített egy vidéki angol újságot arról, hogy mi várható? És ez tény, nem összeesküvés elmélet!

Túlélők! Álomutazásból rémálomutazás lett...

2017.10.27.
Öt hónapig küzdött a nyílt óceánon két nő és két kutya a túlélésért. Sikerrel.

Világhírű erotikus sztárfotós a zaklatási botrány újabb áldozata

2017.10.25.
Richardson számos sztárral készített erotikus tartalmú fotókat, ő rendezte Miley Cyrus Wrecking Ball és Beyonce XO című videoklipjét is.

Medvetámadás a nyílt utcán

2017.10.23.
Két személyt sebesített meg hétfőn reggel egy medve a dél-erdélyi Fogarason. 

Nem lett apa a világhírű festő 28 évvel a halála után

2017.10.19.
Elutasította a bíróság azt az apasági keresetet, amelyet a 61 éves Pilar Abel indított, azt állítva, hogy biológiai apja Salvador Dalí világhírű festőművész volt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?