Blogolj!

Hamarosan újra kortyolgathatjuk a Bambit

Ragnar Volarus

Visszatér a boltok polcaira a Bambi nevű üdítőital, azonban alacsony cukortartalommal és szintetikus anyagok nélkül — írta meg a Forbes.

Hosszú évek kemény munkája után a horvátzsidányi ásványvízpalackozóban, óránkét tízezer palack kapacitású új gyártósoron üveges, PET-palackos, újrahasznosított PLA-palackos szénsavas és szénsavmentes italok is legördülhetnek a Dorogi Éva vezette Art Water Kft-nek köszönhetően. 

Rebarbara, narancs- sevillai narancsvirág, gyömbér-boróka, és citrusos citrom ízekkel indulunk, de megvan rá a technológiánk, hogy bármilyen irányba tovább tudjuk a Bambit fejleszteni

— mondta el a lapnak Dorogi Éva, akinek két évbe telt megszerezni a Bambi védjegyét. Terveik szerint a prémium üdítők piacára lépnek be a Bambival. 

Ami viszont nem pontosan olyan lesz mint régen. Az üdítők itt természetes alapanyagokból és alacsony cukortartalommal készülnek, az íz lényegét az üzemben nyolc napig fermentált gyömbérlé adja. Ehhez képest az eredetileg 1947-ben megjelent narancsos ízesítésű Bambit szintetikus anyagokból gyártották, és a tizenkét százalékos cukortartalmával bőven túlszárnyalta a Coca Colát és a Pepsit is — teszi hozzá a lap.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/99917/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?