Blogolj!

A kétéves séf, aki káoszt csinál a konyhában

Ragnar Volarus

Temérdek főzőműsor szórakoztat minket, de az alábbi videó mindet kenterbe veri. Cade mindenkinél bájosabb és szórakoztatóbb.

A kissrác ugyanis minden összetevőt megkóstol, legyen az a vaj, a cukor, liszt vagy éppen a nyers tojás. Persze az igazán jó szakácsok nem győzik elégszer elmondani, hogy folyamatosan kóstolni kell az ételt készítés közben.

A fiút Cade-nek hívják, mindössze kétéves és egy külön oldalt csinált neki már az anyja, a Little Chef Cade-et, alapvetően a korábbi posztok között is van pár szép megoldás, de a néhány napja kirakott különkiadás a nagymamájával igazi díjnyertes alkotás.

A nagymama hiába próbálja unokáját megakadályozni, hogy mindenbe belemarkoljon és belekóstoljon, elég gyenge hatékonysággal tudja megelőzni a gyerkőcöt, aki mindkét kezével elég hatékony. 

A korábbi videókon látszik, hogy Cade mindent alapanyagot megeszik még az étel elkészítése előtt, csak az édesanyja nem harcol annyira ez ellen, nem úgy, mint a nagyanyja, ahol minden erejét és gyorsaságát össze kellett szednie Cade-nek. És a nagyinak is.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/99930/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?