Blogolj!

Gáspár Laci is koronavírusos lett, nem lesz jelen az Álarcos énekes következő forgatásain

Az egykori megasztáros nem lehet jelen az Álarcos énekes második évadának következő felvételein, valamint koncertet sem vállal, miután kiderült, hogy a COVID-szűrése során pozitív lett a tesztje.

Az RTL Klub sajtóközleménye szerint Gáspár Laci stúdióból való távolléte az Álarcos énekes mostani szériájának 3. illetve 4. adását érinti, az 1. és 2. részben még látható lesz, hiszen azoknak a felvétele még augusztus 18-án és 22-én történt. Az énekes jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van.

Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen

- nyilatkozta Gáspár Laci.

Amíg az énekes a karantén miatt nem lehet jelen a stúdióban, addig az érintett adásokban „vendég-nyomozók” fogják helyettesíteni.

(Borító: blikk.hu)

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/99714/pics/lead_800x600.jpg
Gáspár Laci,koronavírus,média,színes világ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?