Senki nem találta el azt a bizonyos öt számot
Az ötös lottó nyerőszámai: 8 (nyolc), 23 (huszonhárom), 72 (hetvenkettő), 80 (nyolcvan), 90 (kilencven). Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; 4 találatos szelvény 82 darab, nyereményük egyenként 615 445 forint; 3 találatos szelvény 2765 darab, nyereményük egyenként 19 840 forint; 2 találatos szelvény 76 280 darab, nyereményük egyenként 1870 forint. Joker: 002578.
Blogolj!

Az Omega billentyűsénél nem várt módon derült ki, hogy komoly egészségügyi problémái vannak

Az élet egy faramuci dolog, és amíg a világon tombol a koronavírus-járvány, addig valakinek pont ez megmentheti az életét.

Konkrétan ez történt ugyanis a 76 éves Benkő Lászlóval, a legendás Omega billentyűsével is, aki a biztonság kedvéért akart csináltatni magán egy koronavírus-tesztet, mert attól tartott, hogy elkapta a betegséget. Szerencsére a teszt negatív eredményt hozott, de más komoly problémát viszont felfedeztek nála.

Feltűnt az orvosoknak, hogy gyanúsan alacsony a zenész vérnyomása, a belgyógyászaton pedig kiderült, hogy

két vérző sebe is van a testén belül. Egyik a torkában, másik pedig a gyomrában, ami miatt 2 és fél liter (!) vérrel van kevesebb a szervezetében.

Mint kiderült, a két seb már két hónapja vérzett, mire az orvosok teljesen véletlenül észrevették, így Benkőnek hatalmas mázlija volt, mert elég lett volna még pár nap, ahhoz, hogy akár bele is haljon.

A zenész testét az a mérhetetlen sok gyógyszer készítette ki, amit két rákműtétje miatt kellett szednie, de a kórházban ezek számát most csökkentették és érthető módon most a lábadozáson van a legnagyobb hangsúly.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/95969/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?