525-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma, újabb négy beteg elhunyt
525-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt négy krónikus betegséggel küzdő idős beteg.
Blogolj!

Vágóhídról mentett ki állatokat Joaquin Phoenix

A friss Oscar-díjas színész nemcsak a mozivásznon alakít tökéletesen, hanem a való életben is.

Az elmúlt hónapokban Phoenixet két esetben emlegette a sajtó: a Jokerben nyújtott lebilincselő alakítása, valamint a vegán életmód hirdetése az az állatok jogai mellett való felszólalásai miatt.

Utóbbit olyannyira komolyan gondolja, hogy nem számít neki, hogy épp milyen fontos díjat nyert meg, és a filmes szakma épp őt élteti, a kötelező körök után egyből fogja magát és vagy épp egy tüntetése megy, vagy jelen esetben egy vágóhídra.

A Farm Sanctuary egy amerikai állatvédelmi szervezet, ami megosztott egy videót arról, hogy a színész egy Los Angelesi vágóhídra látogatott el, ahol heves szócsatába bonyolódik a hely vezetőjével, majd fog egy tehenet és annak egyhetes borját és megmenti őket a biztos haláltól.

Phoenixnek nem ez volt az első ilyen megnyilvánulása, nemrég Washingtonban tartóztatták le Jane Fonda klímatüntetésén, valamint sosem feledkezik el felszólalni az állatok és a környezet védelmének érdekében, ahogy azt tette többek között az Oscar-gálán is, így nem is meglepő, hogy a PETA is nemrég megválasztotta az év emberének.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/90787/pics/lead_800x600.jpg
állatvédelem,színes világ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?