Blogolj!

Harry hercegéket a védjegyüktől is megfosztotta a királynő

A függetlenedő királyi pár már egy ideje Kanadában él, amit a királynő nehéz szívvel ugyan, de elfogadott, ám ennek nyilvánvalóan következményei lettek és most itt egy újabb.


A királynő döntött, miszerint Harry herceg és Meghan Markle nem használhatja a jövőben a Sussex Royal védjegyét. Ezt a hercegi pár jelentette be saját oldalán, a döntés pedig tavasztól érvényes. Ez leginkább pr szempontból lesz problémás a párnak, ugyanis Instagram-oldalukon is ezt a nevet használták, az oldal pedig nem mellesleg 11 millió követővel bír. A jövőbeni terveiket is gátolhatja ez a döntés, ugyanis Harry-ék azt tervezték, hogy ezen a néven fogják futtatni új jótékonysági alapjukat is.

A hercegi pár azért még nem temeti a dolgot, ugyanis utaltak rá, hogy volt már arra példa, hogy hasonló visszavonulás után a család más tagjai is használhatták a királyi jelzőt, valamint hangsúlyozták, hogy Nagy-Britannián kívül nincs törvény, ami megtilthatná ezt nekik, viszont a döntést elfogadják.

A helyzet jelenleg tehát úgy néz ki, hogy a szétválás egyéb bonyodalmakat és sok fejfájást fog okozni a párnak és a királynőnek is egyaránt.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/90803/pics/lead_800x600.jpg
brit királyi család,színes világ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?