525-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma, újabb négy beteg elhunyt
525-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt négy krónikus betegséggel küzdő idős beteg.
Blogolj!

Vilmos herceg válaszolt a miskolci gyerekek karácsonyi üdvözletére

(boon.hu)

Az Avastetői Általános Iskola Széchenyi István tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjai karácsonykor - az angolóra keretében - karácsonyi üdvözlőlapot küldtek Vilmos hercegnek. Nem kis meglepetésükre, a herceg személyesen válaszolt a levélre.Az ötlet az iskola egyik tanárnőjének jutott eszébe, de a gyerekek is nagyon lelkesek lettek az ötlettől. 

A levélben a magyarországi karácsonyi szokásokról, hagyományokról írtak Cambridge hercegének, majd boldog karácsonyt kívántak neki és családjának. Végül minden gyerek aláírta a levelet, majd elküldték a levelet a herceg interneten talált címére.

A gyerekek legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy levelükre válasz érkezik, de legnagyobb meglepetésükre, nemrég levelet kaptak Angliából, egyenesen a hercegtől.

Mi egy kicsi országban élünk, egy kis iskola 2. osztálya vagyunk, és hogy válaszolt nekünk a királyi pár, ez akkora meglepetés, hogy el sem lehet mondani. Eddig csak a mesékben hallottunk királyokról és hercegekről, most pedig sokat megtudtunk róluk. Örülök, hogy Gabi néninek eszébe jutott ez az ötlet. Én úgy gondolom, hogy Vilmos herceg és a felesége nagyon kedves és barátságos.

- mesélte Zsíros Hanga a boon.hu-nak.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/89670/pics/lead_800x600.jpg
anglia,karácsony,Vilmos herceg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?