Blogolj!

Harry herceg megérkezett Kanadába

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a brit királyi család két tagja, Harry herceg és Meghan hercegnő január 8-án bejelentette, hogy nem kívánnak többet eleget tenni a királyi család kötelezettségeinek. A bejelentés után II. Erzsébet királynő magas szintű találkozót hívott össze, melyen beleegyeztek a pár döntésébe. 

Helyi idő szerint hétfőn este 10 órakor megérkezett a kanadai Vancouver Nemzetközi Reptérre Harry herceg, felkészülve egy békés, polgári életre - számolt be róla a BBC.

 Harry több mint tíz nap után csatlakozhatott családjához, Meghan hercegnőhöz, és 8 hónapos kisfiúkhoz Archie-hoz. Sajtóértesülések szerint a hátsó ülésen a lesötétített üveg mögött Meghan várta az autóban.

Most jött: Harry herceg elárulta, miért hagyták ott az uralkodói házat

A Meghan-man szerint nem volt más választásuk. És persze a média is hibás. Harry herceg szerint neki és feleségének, Meghan hercegnőnek az elmúlt évek kihívásai után nem maradt már választásuk, csak az, hogy mindketten visszalépjenek a brit királyi családban betöltött hivatalos szerepüktől. Harry vasárnap esti beszédében nem titkolta, hogy a történtekért a sajtót is felelőssé teszi.

Bulvárlapok értesülélsei szerint a reptértől mindössze 5 percnyi autóútra található az a 11 és fél millió fontot érő vízparti kastély, ahol a házaspár november óta tartózkodott, és ahol most elkezdik a brit királyi családtól független új, "polgári" életüket.

Harry és Meghan tavasztól már hivatalosan sem tagja a brit királyi családnak.

(Borító: lbc.co.uk)

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/89212/pics/lead_800x600.jpg
brit királyi család,harry herceg,Kanada,Meghan Markle
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?