Blogolj!

Megxit, avagy keresd a nőt!

Tegnap több órán keresztül beszélgettek egymással a királyi család tagjai, az angol sajtó pedig a mozaikokból igyekszik összerakni, hogy ki, mikor, kivel és miről beszélgetett. Egy biztos: a királynő áldását adta a fiatal pár függetlenedési törekvéseire. De hogy ezt kedvenc unokája vagy az utóbbi hónapok udvart érő botrányainak lecsillapítása miatt tette, azt nem tudhatjuk biztosan.

A megbeszélésre Harry herceg két órával korábban érkezett és személyes beszélgetést folytatott a királynővel, ahol bemutatta az álláspontjukat. Mivel a megbeszélésre csak a királyi család volt hivatalos, Meghan hercegnének még azt sem engedték meg, hogy telefonon bekapcsolódjon a beszélgetésbe. 
A négyszemközt folytatott beszélgetés után Erzsébet királynő, Károly herceg és a két testvér William és Harry folytatott megbeszélést.

A tárgyalás után a királynő nyilatkozatot adott ki, mely szerint nagyon sajnálja, hogy a Harryék a függetlenedés mellett döntöttek és szerette volna, ha a királyi családban maradnak "teljes munkaidőben", de nem áll az útjukba és elengedi őket.

A következő pár hét sok izgalmat ígér még. Nem tudni, hogy a fiatal pár anyagilag is teljesen függetlenedni tud-e a királyi családtól, hiszen például a windsori palotát szeretnék bázisként megtartani, pedig azt az adófizetők pénzéből újították fel és tartják fent. Károly herceg úgy nyilatkozott, nincs végtelen forrása a fiatalok támogatására. Az is kérdés, hogy a függetlenedők megtarthatják-e rangjaikat, vagy arról is le kell mondaniuk.

Az angol lapok külön tárgyalják a két testvér kapcsolatát, mely a jelek szerint minden idők legrosszabb állapotában van, és koránt sem biztos, hogy helyrehozható. A békétlenség oka állítólag nőkben, azaz a két feleség katasztrofális kapcsolatában keresendő. (Keresd a nőt!) Meghan úgy érzi, hogy Katalin kezdetektől fogva elutasító volt vele és még lehetőséget sem kapott a bizonyításra.

A királynő azt szeretné, hogy a fiatalok péntekig állítsanak össze egy forgatókönyvet a következő heteket érintő átmeneti időszakra. 

Ezekben a hetekben nagyon sok kérdésre fogunk választ kapni.

Címkék: anglia
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/88877/pics/lead_800x600.jpg
anglia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?