Blogolj!

Ebből élhet meg Harry herceg és felesége, ha lemondanak a királyi apanázsról

Bombaként robbant a hír, miszerint Harry herceg és Meghan hercegnő függetlenedni akar a brit királyi családtól, az angolokat sokkóló döntés után II. Erzsébet királyné még egy családi csúcstalálkozót is összehívott, hogy megvitassák a helyzetet. Már csak az a kérdés, hogy miből fog megélni Harry és Meghan, ha ténylegesen szakít a királyi pompával?

Mondhatni a fél világ meglepődött - a britek meg aztán pláne -, amikor Meghan Markle és férje, Harry herceg a napokban bejelentette, hogy a jövőben visszalépnek uralkodói tevékenységüktől, és dolgozni fognak, hogy anyagilag is függetlenek legyenek a családtól. Mert hiába tudta mindenki, hogy amióta Meghan is a képbe került egyre több botrány és családi viszály volt a brit királyi családban, ilyen drasztikus lépésre azért mégsem számított senki. 

Fotó: MTI / AP / Kirsty Wigglesworth

Na, de most ez egyik legfontosabb kérdés, amire a média is gyorsan ráharapott, hogy miből kereshetik meg a napi betevőt Harry-ék? 

Még a gazdasági újságírók is ezzel a téméval foglalkoznak, ugyanis a brit monarchia történetében nem sűrűn fordult elő, hogy valaki "igazi munkára" adja a fejét, most részletesen elemezni kezdték, miből is élhetne meg egy, a királyi családból kiváló pár.

A BBC királyi házra specializálódott tudósítója szerint egyébként, aki az uralkodói családból eddig bármiért is fizetést kapott, az sem végzett valódi munkát.

Arról meg nem is beszélve, akármivel is foglalkozzon a pár a későbbiekben, eléggé kikerülhetetlennek tűnik az a helyzet, hogy az uralkodói brandet váltják majd pénzre, amiért még sok támadás érhti őket. 

Most pedig nézzük, hogy mik azok a valódi munkák, amik nekik is bejöhetnek. Ott van például a könyvírás, és akkor itt halkan jegyeznénk meg, hogy péládul Barack és Michelle Obama 60 millió dollár értékben szerződött három éve könyv írására. Tekintettel a Meghanék körüli eddigi óriási felhajtásra, az ő esetükben is simán elképzelhető legalább egy ugyan ekkora összeg.

Fotó: libri.hu

Az is logikus lépésnek tűnik, hogy miután hercegné eredetileg színésznő volt (a Suits c. sorozattal vált ismertté), valamilyen formában - vagy akár ténylegesen - visszatér a televíziózáshoz/filmezéshez. Ez pedig elég valószínűnek tűnik, ugyanis már most attól (is) hangos a sajtó, hogy Harry benyomta feleségét a Disney-hez és már le is szerződtették egy egyelőre meg nem nevezett projektre, amihez a hangját fogja adni. 

Lényegében "haknizásért" is szép kis összegeket tehetnek zsebre a közeljövőben, ugyanis a szakértők szerint már azért is 500 ezer dollár körüli összeget kaphatnak, ha felszólalnak egy-egy vacsorán vagy egyéb eseményen.

Arról az összes többi szponzori és hirdetési lehetőségről már nem is beszélve, amelyet mondjuk az Instagramjuk felpörgetésével használhatnak ki. 

A végére hagytuk az egyik legkellemtelenebb forgatókönyvet, ami a napokban szintén bejárta a világsajtót, ez pedig nem más, mint a királyi család szennyesének kiteregetése.

Az igaz ugyan, hogy ezt nem nevezhetjük munkának, de ezért is szép kis summát kapnának és egy darabig még biztos rengetek megkeresésük lenne az üggyel kapcsolatban. Ez pedig a jelenlegi helyzet szerint ténylegesen be is következhet, ugyanis ez egyben a pár ütőkártyája is arra az esetre, ha a királynő és a család nem akarja támogatni a függetlenedési tervüket.  

A Daily Mail értesülései szerint Markle és PR-asszisztense már számos amerikai televíziós csatornával, így a beszélgetős műsorok egyik legnépszerűbb alakjával, Oprah Winfrey-vel is tárgyalt egy esetleges interjú kapcsán.

(Borító: toofab.com)

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/88837/pics/lead_800x600.jpg
brit királyi család,harry herceg,Meghan Markle,szakítás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?