Blogolj!

Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyát kezdett árulni

Ragnar Volarus

Pontosabban Gwyneth Paltrow színésznő és az amerikai Goop vállalat közösen dobták piacra a "This Smells Like My Vagina" néven futó illatgyertyát. Igen, a beszédes elnevezést tessék szó szerint érteni, olyan illata van mint Paltrow kisasszony lába közének. A gyertyáknak darabja 75 dollárba, vagyis nagyjából 22 500 forintba kerül. Hitte volna, hogy elkapkodták? 

Mert bizony rossz hírünk is van. Erre az igen exkluzív termékre már nem tudunk lecsapni, az egész készletet kiárusították. Egyelőre nincs biztos információ arról, tervez-e további gyártást a Goop, de ilyen érdeklődés mellett hülyék lennének veszni hagyni nem kevés rongyos dollárt. Árképzés terén eddig sem volt volt túl szívbajos a cég, egy vizespalackért simán elkérnek 80-100 dollárt, de teljesen hétköznapi női topokat is minden gátlás nélkül beáraznak 300 dollárra.

Maga a gyertya egyébként egy Gwyneth Paltrow és Douglas Little illatszakértő közötti viccből született. Ők ketten ugyanis épp együtt dolgoztak egy egyedi illat kidolgozásán, a munkafolyamatok közben pedig Paltrow egyszer csak megszólalt: "Ennek olyan szaga van, mint a vaginámnak".

Személyes tapasztalat híján nem tudjuk, hogy ez jót vagy rosszat jelent. Emiatt most baromi kíváncsian lessük a vásárlói visszajelzéseket, hogy kezdjünk spórolni erre a nem mindennapi termékre, vagy megvegyük a hagyományos illatgyertyát? 

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/88794/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?