Blogolj!

Megváltozatta a Csipkerózsika végét - így kérte meg párja kezét - videó

Lee Loechler és barátja hat hónapot dolgoztak a filmen, melynek utolsó jelenetében Csipkerózsikát a leendő menyasszonyra a herceget pedig a vőlegényre cserélték ki.

Az utóbbi időben elszaporodtak a kreatívabbnál kreatívabb leánykérések. Szinte már nem is számít igazi lánykérésnek, ha a férfi csak simán letérdel választottja elé és megkéri a kezét. Valami kis műsor, körítés, show nélkül már nem is illik menyasszonnyá tenni valakit.

A férfiak meg próbálnak minél ötletesebnek lenni, minél több újdonságot kitalálni.

Lee Loechler nem mindennapi ötletet eszelt ki. Egy barátja segítségével.  Barátnője kedvenc filmjének, a Csipkerózsikának, utolsó jelenetét rajzolták át úgy, hogy az ágyban fekvő Csipkerózsika a barátnő, a herceg pedig Lee volt. Majd elvitte párját moziba, hogy megnézzék a filmet. Mint azt a lánykérésről készült kisfilmen is látni, a hölgynek már az gyanús volt, mikor látta, hogy Csipkerózsika nem fehér, hanem barnabörű, de igazán akkor esett le neki a dolog, mikor a herceg elővette a gyűrűt.

A hölg persze igent mondott, aminek a mozi közönsége is nagyon örült, már csak azért is, mert a moziban családtagok és barátok ültek, amiről az újdonsült menyasszony szintén nem tudott. 

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/88713/pics/lead_800x600.png
csipkerózsika,lánykérés,mozi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?