Blogolj!

Vajna Timi beoltotta a csóró zenészeket

Dorogi László

Uraim, gatyákat felkötni, Vajna Tímea nem köti le magát a jövőben csak úgy senki mellett. Hát még ha az illetőnek nincs elég pénze!

Fotó: kemma.hu

Andy Vajna özvegyét szemmel láthatóan és füllel hallhatóan is megviseli a producer halála, de ez persze még nem indok arra, hogy ízléstelen hülyeségeket fecsegjen. Most éppen a HOT! magazinnak mesélte el rejtett félelmeit:

"Tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek vele. Én nem akarok eltartani egy férfit"

- mondta Vajna Tímea.

Szó se róla, könnyű a luxushoz hozzászokni és fájdalmas lehet, ha ez a luxus hirtelen megszűnik, de a fánklánc-tulajdonos megnyugtat mindenkit.

"Minden nagyon nehéz, de arra megtanított ez a kemény időszak, hogy tudjam értékelni a pénzt. Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök"

- tette hozzá.

Minden Andyre emlékezteti itthon, ezért Amerikába költözik Vajna Tímea

A világhírű producer özvegye nem tud együtt élni az emlékekkel, ezért a hagyatéki tárgyalás után elhagyja Magyarországot. Andy Vajna özvegyét a Bors szólaltatta meg azon a plakát-kiállításon, amit a producer 75. születésnapja alkalmából rendeztek megemlékezésként augusztus elsején a budapesti Nobu étteremben, Vajna Tímea itt beszélt jövőbeli terveiről.

Vajna Tímea nem régen bejelentette, semmiképpen sem szeretne Magyarországon maradni, csakhogy egy darabig még itthon kell tartózkodnia a hagyatéki eljárás miatt, ráadásul ahhoz, hogy amerikai álma teljesüljön, még az állampolgárságot is meg kell szereznie. Ez azért is lenne fontos, mert ahogy ő fogalmaz, a hagyatékhoz csak akkor juthat hozzá, különben nagyon sok adót kellene fizetnie utána. Így már talán érthető, hogy miért nem szeretne egy csóró zenész mellett kikötni...

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/82253/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?