Blogolj!

10 dolog, amit a férfiak utálnak a szexben

Van ilyen! Az ember nem is gondolná, de akadnak olyan dolgok, amiket a férfiak nem kedvelnek az ágyban.

1. Sok pasit idegesít, ha a nő csak úgy fekszik mellette és várja a gyönyört. A fadarab viselkedés, akár szexuális problémákhoz is vezethet. A nők és a fériak is szeretik érezni, hogy nemcsak az egyik fél kívánja az együttlétet. 

2. A férfiaknak is fontos a csók, amit nemcsak adni, hanem kapni is jó. Az erősebb nem is elgyengül attól, ha végigcsókolják a testét. 

3. Akad olyan férfi is, aki kifejezetten szereti, ha a nő kerül vezető szerepbe. Mindenkinek jobb, ha a nő megmondja, mit szeretne, mire vágyik igazán. Sok hapsit idegesíti, ha minden alkalommal neki kell irányítani az események alakulását. 

4. A férfiak is kedvelik, ha kényeztetik őket az ágyban. Az egyoldalú simogatás kifejezetten romboló hatású, ellenben a kölcsönösség gyönyör a köbön. 

5. Érdekes, hogy sok férfi úgy érzi, az együttlétek során a nők nem törődnek az érzéseikkel, csak szexuális segédeszköznek tekintik őket. Odafigyelés és törődés – kifejezetten jó eredménnyel jár, ha ez a kettő megvan a nőkben is. 

6. Akadnak nők, akik megtévesztik a partnereket az együttlétek során. Nem nyilvánítják ki az érzelmeiket, az érzéseiket, vagy adott esetben túlzásba esnek. Mindkettő idegesíti a pasikat. Minden igaz jelzés segíti a férfiakat. 

7. A nőknek is tenniük kell azért, hogy izgalmasabb legyen a szexuális élet. A férfiakat idegesíti, ha folyamatosan azt várják el tőlük, hogy mindent ők reformáljanak meg az ágyban. Partnerség kell ebben is. 

8. A férfiak könnyen lelombozódnak, ha a nő a szex után azonnal visszavedlik a feleség, vagy éppen a háziasszony szerepébe. Az irgazmus után semmiképpen se beszéljenek a nők a mosogatás, vagy a takarítás fontosságáról. 

9. A férfiak idegesek, ha egy nő sosem kezdeményez. Ha egy nő kívánja a szexet, akkor azonnal kezdeményezzen. 

10. Az aktus közben nem lehet más a téma, csak maga az együttlét. Lankasztó lehet, ha két forró ölelés közben szóba kerül, hogy mi volt a munkahelyen, vagy éppen, hogy áll a gyerek matekból. Egy témára kell fókuszálni: egymásra. 

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/81606/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?