Blogolj!

(18+) 5+1 izgalmas szexpóz, amivel garantált a siker

Unod már a misszionáriust meg a kutyapózt? Szeretnél egy kicsit kísérletezni a hálószobában? Akkor mutatunk néhány tippet, amelyek közül garantáltan fogsz olyat találni, amivel felpörgetheted a hálószobai együttléteket!

1. Oldalfekvésben

Ezt a pozíciót nem olyan egyszerű felvenni, mint, amilyennek látszik:  kell egy kis finomhangolás a részetekről, mire kényelmesen elhelyezkedtek. Nem a legextrémebb szexpóz, hiszen finom és lassú együttmozgást engedélyez a résztvevőknek, viszont annál hatásosabb.

2. A delfin

Ennél póznál nem árt egy kis edzettség vagy jógás tapasztalat, de persze egyik sem feltétel. Férfiaknak annyi izom kell csak, hogy szintben tartsák partnerünket. Arra figyeljetek majd, hogy ezt a pózt nem tanácsos túl sokáig végezni, mivel a vér könnyen a hölgyek fejébe tolulhat, és az nem kellemes.

3. A varázshegy

Mint az a képen is jól látszik, először párnákból nagy hegyet kel alkotunk magunknak, amire a női partner ráhasal. Kényelmes, sokáig tartható pozíció, jó pihentető két keményebb menet között.

4. A cikkcakk

Itt sincs semmi ördöngösség: mindkét fél az oldalán fekszik, tehát ez is egy olyan póz, amit hosszú-hosszú perceken át kivitelezhető. Mindössze arra kell figyelni, hogy megtaláljátok azt a pozíciót, amelyben nem nyomjátok egymás csípőjét vagy combját.

5. A térdelő talicska

Ez sokkal könnyebb, mint ugyanennek a póznak az álló verziója, mivel könnyebb a női partnernek stabilan tartania magát. Annyi a hölgyek dolga, hogy a testsúlyukat a karjaikra helyezik a férfiaknak pedig, hogy biztosan fogják a partnerük csípőjét.

+1: Az Y forma

A végére pedig jöjjön egy kicsit komolyabb erőfeszítéseket igénylő gyakorlat, amivel azért érdemes tenni egy próbát, utána pedig jöhet egy kis pihenés. 

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/75973/pics/lead_800x600.jpg
póz,szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?