Blogolj!

Lányok dús kebellel – öröm vagy átok?

Kinek a pap, kinek a papné, ahogy mondani szokás...

Fotó: Facebook/Danielle Markerson

Mióta világ a világ, és férfiak a férfiak, azóta a dúl a vita arról, milyen az ideális női kebel – és ez már csak így lesz a jövendő évezredekben is. Ki a kicsire, ki a nagyra esküszik, a szépségideálok ráadásul koronként változnak. Maguk az érintettek, tehát a hölgyek is kettős mércével méricskélik mellcsodáikat: akad, aki nagyobbat szeretne a kicsi helyett, más pedig kisebbre szabná a szemrevaló kosárméretét.

A dús kebel ugyanis legalább annyira átok, mind amennyire öröm és büszkeség is a szebbik nem képviselőinek. Eklatáns példa erre a 20 éves egygyermekes anya, Danielle Markerson esete: a fiatal walesi nő hosszú ideje szenved hatalmas melleitől, de mára elviselhetetlen lett a fájdalma, így mellkisebbítő műtétre gyűjt – írja a The Sun.

A lap megjegyzi, Danielle a borzasztó fizikai fájdalom mellett az állandó beszólásoktól is szenved. Műtétjét nem finanszírozza az egészségügy, és egyedülálló anyaként nem is engedheti meg magának az operációt, ezért pénzt kell gyűjtenie a 6 ezer fontos, vagyis körülbelül 2 millió forintos mellkisebbítő beavatkozásra.

„A melleim irreálisan súlyosak, és hatalmas fájdalmat okoznak. Valójában sosem mértem meg, de valószínűleg annyit nyomnak, mint egy újszülött”

– mondta Danielle, aki folyamatosan szorong nagy keblei miatt. Azt reméli, a műtét megszabadítaná kínzó fájdalmaitól, valamint visszaadná önbizalmát is.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/75398/pics/lead_800x600.jpg
mell,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?