hirdetés
Nem vitték el a hatos lottó főnyereményét
Nyerőszámok: 7 (hét), 12 (tizenkettő), 27 (huszonhét), 39 (harminckilenc), 40 (negyven), 44 (negyvennégy). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 41 darab, nyereményük egyenként 353.415 forint; 4 találatos szelvény 2.447 darab, nyereményük egyenként 5.920 forint; 3 találatos szelvény 39.751 darab, nyereményük egyenként 1.420 forint.
Blogolj!

Menekülőalagutat olcsón, csakis Mexikóból

Ragnar Volarus

Drogbáróktól lefoglalt luxusingatlanokat árvereztek el vasárnap Mexikóban, amiből 56,6 millió mexikói peso (mintegy 844 millió forint) bevételre tett szert a mexikói költségvetés.

A közép-amerikai ország messze földön híres/hírhedt drogháborújáról, a kartellekről és a drogbárókról. Az ottani rendőrség szélmalomharcot folytat, de apró részsikerek azért akadnak. Most ebből csináltak pénzt ingatlanértékesítéssel, amit a mexikói állami vagyonkezelő (SAE) tájékoztatása szerint szociális programokra fog fordítani a kormány, főleg a szegények megsegítésére az ország déli részén fekvő Guerrero államban. Emellett fiataloknak szánt drogmegelőző programokat is finanszíroznak majd az árverés bevételéből.

A SAE összesítése alapján 27 ingatlant bocsátottak árverésre, és ezeknek a harmada végül új gazdára talált. Volt köztük úszómedencés ház, menekülő alagút, farm és luxuslakás is. Utóbbiak közül az egyikben lőtték agyon a hatóságok 2009-ben egy rajtaütés során a Szakállas gúnynévre hallgató Arturo Beltrán Leyvát, a Beltrán-Leyva kartell egyik vezetőjét. De a menekülőalagút új tulajdonosát szinte biztosan figyelni fogják, mert elég szűk a keresztmetszet, amire használni lehet. 

A SAE azt is elárulta, hogy még ebben a hónapban hasonló forrásokból származó ékszerek is kalapács alá fognak kerülni.

Címkék: Tudtad-e?
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/75084/pics/lead_800x600.jpg
Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?