Blogolj!

Elég nagy baj lenne, ha a férfiak hét másodpercenként csak a szexre gondolnának

Dorogi László

A mai napig él a köztudatban egy városi legenda, miszerint a férfiak átlagosan hét másodpercenként gondolnak a szexre. Na már most azt, hogy mikor gondol valaki egyáltalán a nemi aktusra, nagyon nehéz meghatározni, de hogy ilyen gyakran történne ez meg a hímekkel... azt elég nehéz elhinni.

Fotó: Pixabay

Már csak azért is, mert ez tényleg csak egy városi legenda, soha senkinek nem sikerült bebizonyítania, semmilyen tudományos alapja nincs annak, hogy ez valóban így van. S ha jobban belegondolunk, elég abszurd is a feltételezés, amelynek népszerűségét valószínűleg az a sarkított kép hozta létre az emberek fejében, hogy a férfiakat a szexen kívül nem érdekli semmi más és szinte minden levegővételnél a szex jut az eszükbe - írja az urbalegends.hu.

A Kinsey Institute szerint egyébként a férfiak 54 százaléka valóban naponta, vagy naponta többször is gondol a szexre, 43 százalékuk viszont csak havi, vagy heti néhány alkalommal, 4 százalékuk pedig még ennél is ritkábban. Szóval nyugalom hölgyeim, nem csak azon jár a pasik agya. Legalábbis nem mindig...

Címkék: Tudtad-e?
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/72806/pics/lead_800x600.jpg
Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?