Blogolj!

Az indiai hadsereg szerint a jeti létezik

Olyannyira, hogy állítólag bizonyítékuk is van a lény létezésére.

A jeti létezését mindezidáig nem tudta senki bizonyítani annak ellenére, hogy az évszázadok során sokan állították, hogy bizony látták. Most az indiai hadsereg is így van ezzel, viszont nekik vannak bizonyítékaik. Elvileg.

A lény/szörny (kinek mi) nyomaira a nepáli-kínai határon bukkantak, Makalu Base Camp közelében. A hadsereg a Twitter oldalára fel is töltött fotókat, amik 81 centiméter hosszú, 38 centiméter széles lábnyomokat ábrázolnak.

A bejegyzés érthető módon nagyon pörög a neten, viszont ez még nem igazán szilárd lábakon álló bizonyíték, így a szkeptikus hangok is egyre erősödnek.

A jeti létezéséről egyébként a huszadik században kezdtek el egyre többen tudni a világon, amikor megszaporodtak a Himalája expedíciók; többen látni vélték a jetit, kétlábon járó, emberszerű lényként írják le külsejét általában.  

A feltételezetten jetik által hátrahagyott, múzeumokban és magángyűjteményekben őrzött csont-, fog-, bőr-, haj- és székletminták elemzése alapján a kutatók viszont arra jutottak, hogy azok kutyáktól és különböző medvefajoktól (ázsiai feketemedvétől, himalájai barnamedvétől vagy tibeti barnamedvétől) származnak.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/72706/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?