Blogolj!

Vulkánba esett egy férfi, mert jobb szögből akart fotózni

A harmincas éveiben járó katona turistaként érkezett Hawaii szigetére, ahol szerette volna jobban szemügyre venni a Kilauea vulkánt, hogy jobb fényképet tudjon készíteni a láváról.

Newsweek szerint a férfi ezért átmászott a kerítésen, nem törődve a számtalan figyelmeztetéssel, hogy ez azért elég veszélyes tud lenni, és ekkor szépen be is omlott alatta a föld, ő pedig bezuhant a tűzhányóba. A szabadságát töltő katonának az volt az egyetlen szerencséje, hogy a vulkán éppen nem hányt tüzet, pedig egy aktív vulkánról van szó.

A férfit drótköteleken aláereszkedő mentők találták meg egy peremen, ahova a legalább húszméteres zuhanás után érkezett. Innen egy hordágy és egy helikopter segítségével tudták csak kiemelni, majd azonnal kórházba is szállították a komoly sérüléseket szenvedő turistát, ahol az állapotát sikeresen stabilizálták.

Az esetet követően a vulkánért felelős nemzeti park ismét felhívást tett közzé, amelyben továbbra is arra figyelmeztetik a látogatókat, hogy a saját életükkel játszanak, ha nem veszik figyelembe a figyelmeztető táblákat és előírásokat.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/72410/pics/lead_800x600.jpg
baleset,színes világ,Tudtad-e?,vulkán
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?