Blogolj!

Ezt nem fogod elhinni: egy sör, ami hüvelyváladékból készül! (+18)

Dorogi László

Talán akadnak néhányan, akik még tisztán emlékeznek a kétezres évek egyik legjobb film vígjátékának, a Trópusi viharnak a kitalált energiaitalára, amit nemes egyszerűséggel csak sunaszaftnak kereszteltek el az alkotók. Nos, Wojtek Mann, aki történetesen egy lengyel vállalkozó biztosan látta a mozit, mert különben nagyon nehéz elképzelni, honnan a csudából juthatott eszébe a vaginasör ötlete.

Igen, hölgyeim és uraim, jól láttak, jól hallották, Mann úr alapított egy céget 2017-ben, amely kifejlesztette a világ első vaginasörét. Hogy micsoda?

A nedű a női hüvelyben található tejsav-baktériumok segítségével készül, az ital fejlesztői a szükséges baktériumhoz nőgyógyászati segédeszközzel jutnak hozzá, majd laboratóriumi körülmények között belefőzik a sörbe, amiben egyébként ezen kívül csak olyan hagyományos alapanyagok vannak, mint a maláta, a komló, a víz és az élesztő.

Az ital az Order of Yoni névre hallgat, ami nem véletlen, hiszen szanszkrit nyelven a yoni vaginát jelent. A tejsav-baktériumokat igazán csinos modellek hüvelyéből nyerik, így aztán a férfiak - vagy adott esetben éppen a nők - megízlelhetik Alexandra, Paulina, vagy éppen Monika ízét. Elég bizarr.

A sör fejlesztői egyébként elárulták, a termék teljesen biztonságos higiéniailag, hiszen a tejsav baktérium tisztítása teljesen steril körülmények között zajlik. A sör bevezető ára nagyjából 770 forint volt 2017-ben, de az üzlet a mai napig szépen pörög. Na és ez a reklám...

Címkék: Tudtad-e?
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/71910/pics/lead_800x600.jpg
Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?