Blogolj!

Lehidalsz: hajszárító-függőséget okozhat az anyakomplexus!

Döbbenetes felfedezéssel rukkoltak elő azok a szakemberek, akik a fiatalok viselkedését vizsgálták.

Illusztráció: pixabay.com

Még ekkora ökörséget! A legfrissebb hírek és tudománytalan felfedezések szerint új jelenség ütötte föl a fejét: az úgynevezett hajszárító-függőség.

Ez nem jelent mást, minthogy a függő páciens a szokásosnál jobban és erősebben ragaszkodik a hajszárító hangjához, vagyis nem tud élni nélküle. A fiatalok körében egyre többen akadnak, akiket ez a különleges, monoton zaj nyugtat meg, lazít el.

Ők a munkahelyi stressz és a családi gondok elől a hajszárítóhoz menekülnek, annak bekapcsolásával nyerik vissza lelki egyensúlyukat. Ami még mindig jobb, mint ha alkoholt vagy drogokat választanának... A videómegosztó oldalakon durva nézettségeket produkálnak a „relaxáló hajszárítóhang” címmel ellátott videók, ami egyértelműen visszaigazolja, tombol az új őrület!

Sokan állítják, a hajszárító állandó, monoton hangja egyfajta white noise, azaz fehér zaj. Ez pedig megnyugtat, ellazít, mint a szél hangja, az eső kopogása vagy a tenger zúgása. Persze túltolni sem szabad, mert az örökké pörgetett hajszárító súlyosan baleset-, azaz tűzveszélyes, ezért is kell odafigyelni a függőkre, akiknek adott esetben szakember nyújthat segítséget.

Egyes pszichológusok szerint a hajszárító zaja azért megnyugtató, mert az anyaméhen belüli viszonyokra, hangokra emlékeztethet, vagy a hajszárító-használat kapcsolódik az anyai figurához, illetve a hozzá való kötődéshez. Anyakomplexusosok tehát előnyben!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/71417/pics/lead_800x600.jpg
anyakomplexus,függőség,hajszárító,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?