hirdetés
Blogolj!

Britney Spears dalokon keresztül ismerkednek a feminizmussal a mesebeli hercegnők

Dorogi László

Ősszel debütál Amerikában a Once Upon a One More Time című zenés darab, ami az alkotók reményei szerint a Broadway-re is el fog jutni.

A Britney Spears dalokra épülő musical dramaturgja nem lesz más, mint az Életrevalók amerikai remake-jének a forgatókönyvírója, Jon Hartmere, a darab rendezője pedig Kristin Hanggi lesz.

A történet tulajdonképpen Hamupipőkéről fog szólni, akinek a legjobb barátnői híres hercegnők és akiknek birtokába kerül Betty Frieda A női misztikum című könyve. Ez fogja adni a sztori bonyodalmát, ugyanis ahogy Hartmere fogalmaz, a női főszereplők eddig hermetikusan el voltak zárva a világtól, a könyv által pedig egyre jobban megismerik a modern ideológiákat, például a feminizmus második és harmadik hullámát.

Nem kell megijedni, a darab a téma komolysága ellenére nagyon szórakoztató lesz, a hivatalos bemutatójára november 13-án kerül sor Chicagóban, az előadások pedig december közepéig biztosan futnak majd.

Természetesen Britney Spears hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy az ő dalaira esett a választás, az énekesnő elmondta, nagyon örül neki, hiszen a történet egy olyan csodálatos világban játszódik, amit gyermekként annyira szeretett.

Címkék: Tudtad-e?
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/70172/pics/lead_800x600.jpg
Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?