Blogolj!

Egy ázsiai milliomos 300 ezer dollárt fizet annak, aki elveszi a lányát

Dorogi László

Na persze, de hol a buktató - tehetik fel maguknak sokan a kérdést, pedig a thaiföldi duriángyümölcs-termesztő milliomos csak megunta, hogy 26 éves lánya még nincs férjnél.

Fotó: Mirror

A dél-tahiföldi Chumphon tartományban élő milliomos apuka, Arnon Rodthong egészen pontosan 314 166 dollárt ajánl fel annak, aki hajlandó feleségül venni 26 éves szűz lányát - számolt be a képtelen történetről a brit Mirror. A hírek szerint azért jutott erre az elhatározásra, mert egészen egyszerűen frusztrálta, hogy kislánya még nem ment férjhez.

Karnista egyébként nem lehet rossz parti, egyetemet végzett és az apuka szerint folyékonyan beszél kínaiul és angolul. Természetesen nem veheti el bárki a több mint 84 millió forintnak megfelelő összegért Karinstát, Arnonnak megvannak a feltételei, milyennek is kell lennie a vőlegénynek.

A jövendőbeli férjnek csupán három képességnek kell birtokában lennie, amelyek pofon egyszerűek: tudjon írni, olvasni és legyen meg a magához való esze. Nem is olyan bonyolult, ugye? Az apuka mindössze annyit vár el a vőlegénytől, hogy dolgozzon keményen, ne legyen lusta, bánjon körültekintően a pénzzel és persze szeretnie kell az általa oly nagyra becsült duriángyümölcsöt.

Arnon ugyanis ennek a különleges - és sokak szerint orrfacsaróan büdös - gyümölcsnek a termesztéséből gazdagodott meg, Thaiföld déli részén az övé a legnagyobb ültetvény, ezért mindenképpen olyan férfit szeretne a lánya mellett tudni, akit be tud vonni a bizniszbe.

"Engem nem érdekelnek a diplomás emberek, csak egy szorgalmas fiút szeretnék a lányom mellé. Ez minden. Ha megvan az esküvő, szeretném minél hamarabb bevezetni az üzletembe"

- vélekedett az apósjelölt.

Természetesen Karnistát meglepte édesapja terve, de nem zárkózik el az ötlet elől, ugyanis úgy véli, akár még viccesen is elsülhet a dolog.

"Ha már össze kell házasodnom valakivel, akkor mindenképpen egy szorgalmas és jó emberrel szeretném összekötni az életem, aki szereti a családját"

- mondta a jövőbeli menyasszony.

Címkék: Tudtad-e?
https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/69998/pics/lead_800x600.jpg
Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?