Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:30 M5
hirdetés
Blogolj!

Jó hír a gyorskaja szerelmeseinek, Magyarországon is szállíthat házhoz a Meki

Dorogi László

A világon már több tucat országban működik a McDonald`s házhoz szállítási rendszere, a hírek szerint áprilistól Magyarország is csatlakozik ehhez a táborhoz.

Fotó: Daily Star

Az infó azonban még nem hivatalos, ugyanis három héttel ezelőtt a központi magyar McDonald`s cég a hazai vállalatban meglévő tulajdoni érdekeltségét teljes körűen Scheer Sándorra ruházta át, ezért az érintettek az üzlet lezárásáig nem nyilatkozhatnak.

Az Index információi szerint a McDonald`s házhoz szállítási szolgáltatásában a Netpincér lesz a partner. Az európai piacokon általában csak néhány kiemelt nagyvárosban érhető el a program és az is jellemző, hogy a gyorsétteremlánc nem egyedül szervezi meg a rendszert, hanem szerződéses kapcsolatba lép egy online ételrendelő céggel.

A házhoz szállítási szolgáltatás árazása országonként eltérő, de a legtöbb országban nagyjából 300 és 700 forint közötti összegbe kerül a díja, ugyanakkor van olyan ország, ahol csak minimális rendelési összeg megadásával határozza meg a cég, hogy megéri-e nekik kivinni a hambikat. Szomszédaink közül Romániában és Ausztriában működik a McDelivery, a nagyobb városokban 0-24-es házhoz szállítási lehetőség is van, de a legtöbb helyen délelőtt tizenegytől este tizenegyig lehet rendelni.

A McDonald`s egyelőre vizsgálja a magyarországi házhoz szállítási szolgáltatás piaci lehetőségeit, ám a gyorsétteremlánc tájékoztatása szerint még nagyon korai szakaszában járnak a stratégia kidolgozásának, ezért sem a szolgáltatás bevezetésének időpontjáról, sem a szolgáltatást végző partnerről nem született még döntés.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/69979/pics/lead_800x600.jpg
gyorsétterem,házhoz szállítás,McDonald`s
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?