Blogolj!

Így altathatsz el másodpercek alatt egy síró kisbabát! (videó)

Mutatjuk a kreatív édesapa trükkjét, videón is megnézhetitek.

Illusztráció: pixabay.com

Daniel Eisenman The Freedom Catalyst című Facebook-oldalán osztotta meg ragyogó trükkjét, melynek segítségével rendszerint másodpercek alatt ringatja álomba síró kisbabáját.

A titok az úgynevezett OM. Az édesapja ugyanis sikeres író és motivációs előadó, aki spirituálisan éli az életét. Ismert és rég bevált módszerével nyugtatja meg saját gyermekét is. Részletek az alábbi videóban!

Az OM mantrát egyébként szokták a teremtés mantrájának nevezni – állítja a Zacc Cafeblog. Az OM a világegyetem alaprezgése, az energiák lekéréséről szól. A hang, a rezgés, amely az élet eredete, fenntartója és megújítója.

„Az OM a teljességet fejezi ki, összetevői pedig a teljességet alkotó hármasságot, mivel a mantra 3 hangból tevődik össze: A-U-M. Az A a teremtés, az U a fenntartás, az M a pusztítva megújulás szimbóluma, más jógamagyarázat szerint pedig a kezdeté, a folytatásé és a befejezésé, azaz a múlt-jelen-jövő jelképe. […] Zengetése tisztítja tudatunkat, minden szervünkre pozitív hatással van, kiegyensúlyozza és harmonizálja azok működését, sokkal kisebb energiafelhasználással sokkal könnyebben tudnak működni. Az OM mantra megnyugtatja és lecsendesíti az idegrendszert.”

Nézzétek meg, próbáljátok ki!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/69713/pics/lead_800x600.jpg
alvás,gyermek,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?