Blogolj!

(18+) 2+1 szexpóz, amivel mélyebb lesz a behatolás, mint valaha

Felejthetetlen élményben lesz részetek, ha kipróbáljátok ezeket a pózokat. A gyönyör pedig mindkettőtöknek garantált!

1. Átkulcsolt lábak

Mint az a képen is jól látszik, itt a csípők és az alsótestek találkoznak, miközben a partnerek feje a másik lábfeje irányában van. A nő felhúzott térdekkel átkulcsolja partnere zárt, enyhén hajlított lábát. A póznak köszönhetően minden mélységében megnyílik szeméremteste a behatolásra, emellett a szoros összesimulás izgatja a csiklót, ami még extra élményt is okoz. A férfi pedig közben kedvére markolászhatja párja popsiját.

2. Széttárt lábak

Itt egy egyszerű a szituációval van dolgunk: a nő szimplán hanyatt fekszik, majd lábát nyújtva megemeli és szélesen széttárja, partnere pedig térdelve magáévá teszi. A férfi közben a nő bokáját fogva tud újabb és újabb lendületet kapni. A póznak köszönhetően a pénisz minden mélységét kitölti a vaginának, a szemkontaktus meghitt intimitást adhat az együttlétnek, plusz a női partner önmaga simogatásával még jobban fokozhatja az élvezetet, ezzel pedig a férfit is beindítja.

+1: Falnak támaszkodva

Ennél a póznál a férfi hanyatt fekszik, csípőjét megemeli, majd lábát kinyújtva a falnak dönti. Ha ez megvan akkor jöhet a partner is, aki háttal lassan rá ül a férfira, lábait széles terpeszben tartja, tenyerével pedig a falnak támaszkodik. Itt a férfinak a ringó csípő látványa plusz gyönyört is jelenthet, azonban a póz igazi különlegessége, hogy a férfi olyan mélyen töltheti be partnerét, mint még soha.

(Fotók: sexpositions.club)

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/69508/pics/lead_800x600.jpg
szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?