hirdetés
Nem vitték el a hatos lottó főnyereményét
Nyerőszámok: 7 (hét), 12 (tizenkettő), 27 (huszonhét), 39 (harminckilenc), 40 (negyven), 44 (negyvennégy). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 41 darab, nyereményük egyenként 353.415 forint; 4 találatos szelvény 2.447 darab, nyereményük egyenként 5.920 forint; 3 találatos szelvény 39.751 darab, nyereményük egyenként 1.420 forint.
Blogolj!

Így lehet igazán forró és fülledt a Valentin-éjszakád!

Lányok, fiúk, szerelmesek: tuti tippeket adunk, hogy varázslatos és feledhetetlen Valentin-nappal ajándékozzátok meg egymást. Legyetek ötletesek, merészek és tüzesek!

Szexi SMS napközben

A nagy estére készülve lepd meg párodat erotikus üzenettel, üzenetekkel, így fokozd a vágyát!

Fehérneműcsodák

Lepjétek meg egymást új, szexis ruhadarabokkal. Egy varázslatos, Valentin-napon debütáló harisnya, bugyi, melltartó vagy férfias boxeralsó az egekbe röpíti a kísértést.

Nyalánkságok

Az édességet, az alkoholos italokat és egyéb nasikat el ne felejtsétek beszerezni! Akár egymás testéről is lehet majd eszegetni-iszogatni.

Gyönyörkeltő fürdőzés

Az igazán fülledt és forró Valentin-éjszaka kihagyhatatlan aktusa a közös fürdőzés az illatos habokban, a forró vízben. Készítsétek a kádat!

Izgató szerepjáték

Játszatok el egy komplett történetet, öltözzetek be, hadd szárnyaljon a fantázia!

Közös házimozi

Nézzetek együtt bátran erotikus, szex- vagy pornófilmet! Higgyétek el, ha addig nem voltatok – eléggé – felizgulva, a végén egymásnak estek. Még ötleteket is el lehet csenni a „profiktól”, persze nem kell mindenben utánozni őket, csak ami mindkettőtök tetszését elnyeri.

Hűsítő jégkocka

Fokozzátok partneretek gyönyörét a megunhatatlan és ellenállhatatlan jégkockákkal! A test bármely felületén garantált a hatás.

Vágyfokozó masszázs

Kényeztessétek egymást erotikus masszázzsal! Nem kell más hozzá, csak csendes, romantikus zene, kényelmes póz és masszázsolaj, és máris tovatűnik a feszültség, felébred a vágy.

Új szexpózok

Ne ragaszkodjatok a megszokott, jól bevált pózokhoz, Valentin-éjszaka merjetek kísérletezni, próbáljatok ki valami újat!

Szenvedélyes, szeretkezésekkel teli éjszakát kívánunk mindenkinek!

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/68911/pics/lead_800x600.jpg
szerelem,szex,színes világ,Tudtad-e?,Valentin-nap
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?