hirdetés
Blogolj!

A szabad szoptatásért küzd a bevállalós amerikai anyuka

Katya Nova extrém fotókat oszt meg Instagram-oldalán azzal a céllal, hogy a szoptatás természetességére irányítsa a figyelmet.

Fotó: Instagram

Új mozgalom szerveződik az Egyesült Államokban a szabad szoptatásért. Egy bevállalós amerikai anyuka, Katya Nova Instragram-oldalán oszt meg szoptatós képeket, melyekkel a bensőséges mozzanatsor természetességére és magától értetődő mivoltára szeretné felhívni a figyelmet.

A legvagányabb fotót, melyen épp kisfiát szoptatja egy medencében, ezrek osztják meg, támogatva ezzel kezdeményezését. Egyébként a legkülönbözőbb helyzetekben mutatja meg magát szoptatás közben: például főzés és fesztiválozás közben is.

Katya Nova szerint azoknak, akik azt várják egy szoptató nőtől, hogy bújjon el a gyerekével, fogalmuk sincs arról, milyen fontos dolog a szoptatás. Célja, hogy minél többen megértsék és elfogadják: a szoptatás a világ egyik legszebb és legtermészetesebb dolga.

Hölgyek (és urak), ti mit gondoltok erről, egyetértetek az amerikai anyukával? Szerintetek a szoptatás anya és gyermeke négy fal közötti magánügye vagy a közterületeteken bárhol nyilvánosan gyakorolható, természetes aktus?

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/68809/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,szoptatás,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?