Blogolj!

Szexterápiával gyógyítgatta rákos betegét a felvilágosult doktornő

Előrebocsátjuk: nem lett jó vége a titkos kapcsolatnak. Theepa Sundaralingamot eltiltották hivatásától.

Fotó: coed.com

Különleges és egyedi módszerrel próbálta karbantartani rákos páciensének testét és lelkét az a kanadai doktornő, akinek a hivatásába került felvilágosult merészsége.

A torontói sajtó híradásai szerint főhősnőnk, a 37 éves Theepa Sundaralingam egy nappal azután kezdett el flörtölni betegével, hogy egyébként közölte vele a drámai hírt: rákos. Megadta neki a telefonszámát, valamint elérhetőségét az Instagramon, majd erotikus üzeneteket kezdtek el váltani, és később többször is közösültek.

A kapcsolat hét hónapon át tartott. Az orvosnő többször is lefeküdt a férfival, a beteg otthonában, valamint a kórházban is. A nem mindennapi sztori csúcspontjaként még a kórházi ágyban is szeretkeztek, amikor a férfi csontvelő-átültetésen, valamint kemoterápián esett át.

Utoljára 2015 szeptemberében estek egymásnak, ami után a nő szakított a beteggel – arra hivatkozva, hogy beleszeretett egyik kollégájába – sőt, a kezelését is abbahagyta. Előzőleg kérte partnerét, tartsák titokban viszonyukat, hiszen orvosi engedélyét kockáztatja, és törölje is üzenetváltásaikat. A faképnél hagyott úriember azonban másként gondolta, és nem tudott megbocsátani exorvosnőjének.

Az ontariói orvos- és sebészkamara fegyelmi bizottság elítélendőnek és undorítónak minősítette Theepa Sundaralingam sajátos szexterápiáját. Tettét szexuális molesztálásnak ítélték, ezért megfosztották orvosi engedélyétől, és kötelezték, hogy helyezzen letétbe 16 ezer kanadai dollárt a beteg terápiás kezelésére, amennyiben szüksége lesz rá.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/68445/pics/lead_800x600.jpg
egészség,egészségügy,szerelem,szex,színes világ
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?