Blogolj!

A nő, aki hallja saját testének működését

Persze, tudjuk jól, hogy a nap 24 órájában gőzerővel folyik bennünk a munka, hogy minden rendben legyen a testünkkel, de mi lenne, hogy ha még ezt folyamatosan hallanánk is?

Nem lenne jó, az biztos, viszont vannak olyan "szerencsés" emberek, akiknek olyan kifinomult a hallásuk a rendellenesen fejlődött füljárataiknak köszönhetően, hogy szó szerint hallják a szívverésüket, a szerveik mozgását, sőt, még a véráramlást is.

Az angliai Pam Roberts is ebben a betegségben szenved, mivel egy apró lyuk van a belső füle és az agya között, ami felerősíti ezeket a hangokat. Ez egy olyan ritka betegség, hogy Angliában is csak párat diagnosztizáltak.

Az állandó kellemetlenség miatt műtétet is vállalt, de olyannyira nem sikerült, hogy azóta még rosszabb a helyzet. Roberts sokszor már ki se mozdul otthonról, hogy ne kelljen több "zajforrást" elviselnie, hiszen saját hangjaitól nem tud szabadulni egyáltalán.

Pam Roberts újabb műtétjére adománygyűjtést szerveztek, az asszonynak ugyanis az Egyesült Államokba kell utaznia, hogy ott megoperálhassa egy specialista.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/67761/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?