Blogolj!

Hogyan alakítsuk szexivé az elcseszett Mikulás-jelmezt?

Pintér M. Lajos

Leginkább sehogy. Inkább óvakodjunk attól, hogy átverjenek bennünket a világhálós vásárláskor. Ilyen ugyanis még Mikuláskor is előfordul.

Rendkívül kínos és kellemetlen Mikulás-bakiról számol be a The Sun brit bulvárlap. A cikk szerencsétlen főhőse, a 28 esztendős edinburghi Lisa Williamson kinézett magának egy szexi Mikulás-ruhát az eBay-en, és megrendelte nagyjából 2500 forintnak megfelelő közel 7 angol fontért.

Miután azonban megérkezett az „ajándék”, egyértelművé vált számára, hogy még Mikuláskor sem minden szexinek mondott Mikulás-jelmez szexi.

A hirdetés azt állította, egyetlen méretben kapható az erotikus piros ruhanemű, mely rugalmas anyagának köszönhetően mindenki alakjához tökéletesen passzol. No, ennek ellenére a kétgyerekes anyuka – lásd a mellékelt fotót – alig fért a jelmezbe.

És akkor még finoman fogalmaztunk, hiszen leginkább úgy állt rajta, mint tehénen a gatya.

Ha így jelent volna meg hites ura előtt, a derék férj libidója alighanem rögvest derékba tört volna...

Lisa szerencsére nem vette a szívére a történteket, tudott mosolyogni magán, a helyzetén és az átverésen. Mint megosztotta, csak a ruha színe volt rendben, a silány minőségű termék mérete nem felelt meg a megadottaknak. A fotók láttán az eladó is visszakozott, felajánlotta, hogy tartsa meg a ruhát, és jóváír neki 2 fontot.

Tanulság? Óvatosan az internetes vásárlásokkal! A világhálón még a Mikulás sem az igazi.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/66017/pics/lead_800x600.jpg
erotika,Mikulás,szerelem,szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?