Blogolj!

Fityiszt mutatott a bíróság a „fiatalodni” vágyó csajozónak

Pintér M. Lajos

Ettől dobsz egy hátast: a 69 éves holland férfi azért szerette volna megváltoztatni a születési dátumát, hogy jobb esélyei legyenek a párkereső oldalakon. A bíróság azonban elhajtotta.

Illusztráció: pixabay.com

Hiába kérte, nem „fiatalította vissza” a bíróság a csajozni vágyó holland férfit. A 69 éves Emile Ratelband azt szerette volna elérni, hogy hivatalosan változtassák meg húsz évvel későbbire a születési dátumát, de nyilvánvalóan agyament ötletét lepattintotta a hollandusok igazságszolgáltatása.

Az öregecskedő úriember azért akart letagadni két évtizedet, hogy valódi csajmágnessé változhasson, azaz nagyobb eséllyel kapkodjanak utána a gyengébb nem képviselői – például a netes társkeresőkön, így elsősorban is a Tinderen.

Korábban azt mondta, orvosai szerint egy 45 éves testében él, saját magát pedig „ifjú istennek” titulálhatja. Tavaly a közösségi médiában számolt be arról a pillanatról, amikor a tükör előtt állva elhatározta, hogy perel a fiatalításért, mert a legtöbbet akarja kihozni az életből olyan sokáig, amíg csak lehet.

Az arnhemi bíróság azonban fityiszt mutatott. Kimondta, a holland törvények életkor alapján határoznak meg bizonyos jogokat és kötelezettségeket, mint például a választójog vagy az iskolalátogatási kötelezettség, és ha elfogadnák Ratelband kérelmét, értelmetlenné válnának ezek a szabályok.

Most kapaszkodjatok meg! A bíróság elismerte, hogy

„az emberek egyre fittebbnek és egészségesebbnek érzik magukat”,

ám szerencsére megőrizte komolyságát, és hozzáfűzte,

„ez nem elfogadható indok egy személy születési dátumának megváltoztatására”.

Ratelband tehát marad 69, így küzdhet tovább a világhálón egy 69-esért.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/65171/pics/lead_800x600.jpg
szerelem,szex,színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?