Blogolj!

Különleges ház, különleges helyszín – élet a sarkkörön

Azt gondolná az ember, hogy a sarkkörön túl már nem igazán sok látnivaló akad, de az alábbi fotók pont az ellenkezőjét bizonyítják.

Igazán gyönyörű helyen él a Hjertefolger család, akik pár ével ezelőtt határozták el, hogy fogják magukat, elmennek a sarkkörre, ott is egy szigetre, építenek egy kupolaházat és új életet kezdenek. Nemcsak külsőben, hanem anyagában is extra a lakóépület, ugyanis muszáj, hogy kibírja az időjárás viszontagságait. A ház így lehetővé teszi számukra, hogy zöldséget, gyümölcsöt termesszenek.

A közel 8 méter magas kupola amellett, hogy megóvja a családot illetve a 3 szintes, 5 hálószobás, 2 fürdőszobás otthonukat, még az északi fényre és a környező érintetlen vadonra is tökéletes kilátást kínál.

A különleges ökoház két éven át épült, rokonok és a barátok segítségével, és 2013 decemberében készült el teljesen. Nem csoda, hogy rengetegen keresik fel az épületet és magát a családot is ötletekért.

A család azt tervezi, hogy a közeljövőben néhány kisebb épültet is felhúznak majd, és jóga- valamint nyári táborokat tartanak a természetbe, illetve nyugalomra vágyó felnőtteknek és gyerekeknek.

https://szinesvilag.blogstar.hu/./pages/szinesvilag/contents/blog/64835/pics/lead_800x600.jpg
színes világ,Tudtad-e?
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?